Pariu că Meme va plânge dacă va fi băgat la răcoare?

Pariu că Meme va plânge dacă va fi băgat la răcoare?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* La Sport.ro, Ioana Cosma şi Mihai Mironică erau în direct prin telefon cu Gigi Becali. "Domnu' Becali, niciodată nu v-am auzit atât de deprimat, atât de sentimental. Parcă nu sunteţi dumneavoastră", îi spunea Ioana lui Gigi. Da! Nici eu nu i-am văzut niciodată pe cei doi să îi plângă de milă lui Gigi în aşa hal, de ziceai că a primit închisoare pe viaţă, fără posibilitate de eliberare condiţionată, nu o simplă pedeapsă cu suspendare. Păi dacă ar plânge pe umerii fiecărui condamnat cu suspendare, n-ar mai avea timp sport.ro de "Americanii au talent" şi alte emisiuni sportive deosebite.

* Turbat, disperat, nedormit, îngrijorat, îngrozit, înnebunit. Aşa era George Copos în direct la TV. Simte că se apropie sorocul, săracul, şi atunci invocă şi el ce mai poate invoca: că plăteşte milioane de euro la bugetul statului, că a scos din foame mii de angajaţi, că ţine pe banii lui un simbol fotbalistic. Păi ce legătură au astea cu ingineriile, nea George? La rându-i, Giovanni sau Victor Becali (nu ştiu care era, că nu îi deosebesc) spunea că puşcăria nu e mare lucru, că e doar o altă formă de organizare socială, că nu va fi nicio problemă să se descurce. Nu e un capăt de lume. Bravo, dom' Giovanni (sau Victor), matale, spre deosebire de Copos, pari pregătit. Ceva mai liniştiţi mi s-au părut Pădureanu şi Neţoiu. Bine, ei nici nu au primit cu executare la prima instanţă, aşa că sunt cumva în situaţia de acum a lui Gigi Becali. Adică simt, în continuare, în nări aer de libertate. Nu i-am văzut, în schimb pe Borcea, Popescu şi Meme. Daaa, pe Meme aş vrea să îl văd cel mai mult. Pariu că dacă Meme primeşte închisoare cu executare începe să plângă în timp ce îi pun cătuşele la mâini?

* Nu mă mai uit la TV Brăila. Din cauza celor două anunţuri video (vila de la Scorţaru şi terenul de la Vânători) se irosesc ore bune de emisie, în care ar putea să cânte formaţia vocal-instrumentală de un deosebit angajament... cum o fi chemând-o. Sau sunt mai multe?

Citit 1869 ori Ultima modificare Marți, 12 Februarie 2013 22:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.