Portughezi şi moldoveni, la Festivalul ”Gulliver”. PROGRAM

Portughezi şi moldoveni, la Festivalul ”Gulliver”. PROGRAM

Scenă din baletul "Fetiţa cu chibrituri"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Program bogat astăzi în cadrul Festivalului "Gulliver". Gălăţenii, indiferent de vârstă, sunt aşteptaţi la teatru. Patru spectacole se vor desfăşura pe scena Dramaticului gălăţean: de la ora 10,00 - "Pisicile nearistocrate" cu Teatrul "Arlechino" din Braşov; de la ora 11,30 - "ETC" - Teatro e Bonecos, Portugalia; de la ora 13,30 - "Cenuşăreasa" - Teatrul "Licurici", din Chişinău, Republica Moldova; de la ora 18,00 - "Cartea cu Apolodor" - Teatrul "Merlin" din Timişoara. De la ora 19,00, la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard", este programat un spectacol de balet - "Fetiţa cu chibrituri", al Operei Comice pentru Copii din Bucureşti.

De asemenea, cei mici vor avea parte de un program variat în aer liber, în Grădina Publică, între orele 18,00 şi 20,30: spectacolul "Jocuri magice", cu Teatrul "Ioan Slavici" din Arad, animaţie "Dragoni şi îngeri" pe picioroange, cu Teatrul pe Roţi din Arad, şi un atelier interactiv, cu Compania de Teatru, Animaţie şi Evenimente MAG din Bucureşti.

Citit 525 ori Ultima modificare Luni, 13 Mai 2019 22:21

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro