Spectacol la Teatrul din buzunar

Spectacol la Teatrul din buzunar

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Joi, 31 octombrie 2019, sunteţi aşteptaţi la Teatrul din buzunar, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 20,00, pentru o nouă reprezentaţie a piesei "Hei, oameni buni!" de  William Saroyan. Regia îi aparţine lui Mihai Păun. Joacă Vlad Ajder şi Geanina Sion.

Într-un oraș din America, uitat cu totul de Dumnezeu, un aventurier, cu care viaţa nu a fost deloc darnică, întâlneşte o fată modestă, ce pare că e pe cale să își schimbe destinul.

Dincolo de a zugrăvi totul în alb şi negru, William Saroyan - dramaturg american recompensat cu un Oscar pentru cea mai bună poveste originală în 1943 şi cu un premiu Pulitzer pentru Dramaturgie în 1940 - se apleacă plin de compasiune asupra nuanţelor gri ale vieţii.

La final, spectatorii sunt invitaţi să ia parte la o discuție despre spectacol şi despre Saroyan, alături de Victor Cilincă, jurnalist, dramaturg și scenarist.

Citit 686 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Octombrie 2019 17:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro