”Magie în Gerar”, primul concert de anul viitor

”Magie în Gerar”, primul concert de anul viitor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

"Magie în Gerar" este concertul simfonic care se va desfăşura pe 4 ianuarie 2020 la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard", de la ora 19,00. În cadrul evenimentului organizat de EastSide Culture, ne vor încânta timp de o oră Lucia Cristina Iordache la pian și Sabin Iordache la oboi.

Sabin Iordache a beneficiat de o bursă în Austria, la Salzburg, unde s-a pregătit cu maeştri ai oboiului. Este gălăţean, a urmat doi ani cursurile la Liceul De Artă "D. Cuclin", după care alţi doi a fost înscris la Colegiului Național de Muzică „George Enescu” din Bucureşti. Încă de pe băncile şcolii, pe lângă prezenţa constantă pe podiumurile concursurilor, a susţinut concerte pe marile scene din ţară, chiar şi la Ateneul Român. Este student al Universităţii Națională de Muzică.

Printre cele mai importante realizări artistice ale Luciei Cristina Iordache se numără bursa la International Sommerakademie - Reichenau, Austria. Deşi a început studiul pioanului la Galaţi, la vârsta de şase ani, a absolvit Colegiul Național de Arte "Dinu Lipatti" din Bucureşti, în prezent fiind studentă la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, la clasa de pian a prof. univ. dr. Dana Borşan. A participat cu succes concursuri naţionale şi internaţionale de pian şi muzică camerală, obţinând premii importante.

Prețul biletului este de 35 de lei.

Citit 2451 ori Ultima modificare Joi, 26 Decembrie 2019 17:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.