Umor la mila 80

Umor la mila 80
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A treisprezecea ediţie a Festivalului Naţional de Epigramă debutează în aceste zile la Galaţi, sub titlul „Umor la mila 80”. Organizat de Centrul Cultural „Dunărea de Jos” şi de Clubul „Verva”, evenimentul reuneşte zeci de epigramişti şi umorişti din ţară şi din Republica Moldova.

„În ediţiile de până acum am observat un foarte mare interes al colegilor noştri din ţară de a participa la această manifestare, mai ales pentru căldura cu care sunt primiţi de oraşul nostru”.

„Festivalul are programat şi un concurs, care se va desfăşura pe două secţiuni: epigramă şi carte umoristică. Pentru prima secţiune am primit epigrame de la aproximativ 60 de invitaţi, în timp ce la secţiunea de carte vor fi luate în calcul 30 de volume”, a spus Ion Moraru, preşedintele Clubului „Verva”.

În cadrul spectacolului de gală, care va avea loc sâmbătă la ora 12,00, la Cercul Militar, va fi lansat şi cel de-al patrulea volum din „O antologie a literaturii gălăţene contemporane”, dedicat umorului.

De altfel, atât în cadrul antologiei, cât şi la festival apar nenumărate nume ale redactorilor permanenţi sau colaboratori ai „Vieţii libere”.

În plus, legat de această manifestare, suplimentul „Weekend magazin” va dedica cele două pagini ale rubricii umoristice „Buzunar” ediţiei de anul acesta a Festivalului Naţional de Epigrame, publicând câteva zeci de producţii ale epigramiştilor participanţi.

Citit 680 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.