Cărţile Humanitas au priză la publicul gălăţean

Cărţile Humanitas au priză la publicul gălăţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Expoziţia Naţională de Carte Humanitas şi-a deschis, joi, porţile în holul Universităţii „Dunărea de Jos”.

Prima zi a fost marcată de o serie de lansări de carte, la care au participat zeci de vizitatori interesaţi de noile apariţii editoriale de la Humanitas. Au fost prezentate patru titluri (O zi din viaţa lui Ivan Denisovici, de A. Soljeniţîn, Noul – o veche poveste, de Andrei Cornea, Etica neuitării..., de Monica Lovinescu şi Noaptea sexuală, de Pascal Quignard), pe care le puteţi găsi la târgul care va fi deschis până duminică inclusiv.

Potrivit organizatorilor, în prima zi, în jur de 500 de vizitatori au călcat pragul expoziţiei, unii în căutarea unor titluri precise, alţii doar pentru a vedea care sunt ultimele noutăţi editoriale ale Humanitas.

Programul de astăzi, 20 martie, cuprinde alte trei lansări de carte, de la ora 15.30: Ortodoxia şi încercarea comunismului, de André Scrima (prezintă George Enache), Opinii sincere şi pernicioase ale unui rău patriot, de Nicolae Iorga (prezintă Cristian Căldăraru), Războiul de şaptezeci şi şapte de ani... de Neagu Djuvara (prezintă Daniela Ana Popa şi Cătălin Enică).

Expoziţia poate fi vizitată vineri şi sâmbătă între orele 9.00 şi 20.00, iar duminică doar până la ora 12.00.

Citit 811 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.