Astăzi şi mâine, sărbătoarea copiiilor de pretutindeni

Astăzi şi mâine, sărbătoarea copiiilor de pretutindeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În Japonia, copiii au trei zile de sărbătoare pe an. Una numai pentru fetiţe, alta numai pentru băieţi şi o a treia pentru toţi copiii. La noi, anul acesta, Ziua Copilului va fi sărbătorită atât astăzi cât şi mâine, prin spectacole dedicate celei mai frumoase vârste.

Spectacol la Casa Sindicatelor

Astăzi, începând cu ora 16,30, la Casa de Cultură a Sindicatelor, va fi prezentat spectacolul intitulat „De ziua ta, copile!” (ediţia a IV-a), în regia Andreei Ignat - instructor coregraf. Ansamblul “Estrada Copiilor” de la CCSG a pregătit pentru toţi copiii gălăţeni un spectacol de divertisment plin de veselie, talent, tinereţe, dansuri şi muzică, instrumente muzicale, recitaluri şi multe altele. Prezentarea va fi făcută de Angela Baciu. Intrarea este liberă.

Gest caritabil

Sâmbătă, începând cu ora 16,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Şcoala de dans „Fantastic Dance School”, în colaborare cu Asociaţiile „Ajutaţi-l pe Lăbuş” şi „Dincolo De Tăcere” (ce se adresează copiilor cu autism), organizează un eveniment artistic umanitar. Elevii Şcolii de Dans vor susţine un spectacol complex de dans, prin care îşi vor arăta măiestria şi talentul, dar şi spiritul civic. Spectacolul va fi completat de o prezentare de produse personalizate, tombolă, picturi pe faţă pentru copii şi alte surprize. Fondurile obţinute din donaţii (în urnele special amplasate) vor fi oferite beneficiarilor celor două ONG-uri. Alături de elevii Şcolii de Dans, vor evolua pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor şi invitaţii lor, solişti foarte talentaţi şi iubiţi de public: Alxandra Penciu, Andreea Marin, Cătălina Godica,  precum şi cursanţii Şcolii de dans „Ritmo Caliente”.

„Hansel şi Gretel” la Music Arena

Tot sâmbătă şi tot la ora 16,00, la Music Arena (lângă Grădina Publică, în spatele Teatrului Muzical), copiii, însoţiţi de bunici, părinţi şi toţi cei dragi sunt invitaţi sa vizioneze, în mod gratuit, spectacolul muzical de divertisment „Hansel şi Gretel”, adaptare de Lucia Cicoară Drăgan, după celebrul basm al Fraţilor Grimm, pe muzica lui Nicolae Mantu. Evenimentul este organizat de Fundaţia Culturală „Nae Leonard” şi sponsorizat de Arcada şi Music Arena. Spectacolul durează aproximativ 50 de minute.

Citit 1014 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2013 15:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.