Festivalul de Film „Future Movie” nu va mai fi pe stradă

Festivalul de Film „Future Movie” nu va mai fi pe stradă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Seara - la Grădina Leonard, ziua - la Teatrul Dramatic

Începând de miercuri, 31 iulie, până duminică, 4 august, se va desfăşura la Galaţi cea de-a patra ediţie a Festivalului de Film „Future Movie”, organizat de Lumiere Artists, Centrul Naţional al Cinematografiei, Consiliul Judeţului, Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” şi Teatrul Muzical „Nae Leonard”.

Pe lângă filmele ce vor fi difuzate în fiecare seară, cu începere de la ora 21,00, la Grădina „Leonard” de lângă Teatrul Muzical, festivalul va cuprinde, ca şi în anii trecuţi, competiţia filmelor studenţeşti de scurt metraj, care va avea loc în sala mare a Teatrului Dramatic, de la ora 14,00, dar şi un work-shop, susţinut de Robert şi Velika Wegeman, o lansare de carte Vasile Popovici şi un recital de poezie, intitulat „Poeme la patru mâini”, susţinut de Ioana Crăciunescu şi Dan Mircea Cipariu. Ca şi la ediţiile precedente, intrarea va fi liberă la toate evenimentele.

Programul festivalului

La deschiderea care va avea loc miercuri, 31 iulie, la ora 20,30, invitatul special va fi actorul Eusebiu Ştefănescu. Filmele pe care gălăţenii le vor putea viziona în festival sunt: „The King’s Speech”, în regia lui Tom Hooper (miercuri, 31 iulie, la ora 21,00); „Madagascar 3”, în regia lui Eric Darnell (joi, 1 august, la ora 21,00), „Lincoln”, în regia lui Steven Spielberg (vineri, 2 august, la ora 21,00), „Ice Age 4 - Continental Drift”, în regia lui Carlos Saldanha (sâmbătă, 3 august, la ora 21,00) şi „Life of Pi”, în regia lui Ang Lee (duminică, 4 august, la ora 21,00).

Citit 2046 ori Ultima modificare Joi, 18 Iulie 2013 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.