Un miracol local - gălăţeanul David Sava: „A te dărui înseamnă a te înălţa”

Un miracol local - gălăţeanul David Sava: „A te dărui înseamnă a te înălţa”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

David Sava este, cum bine spunea Gheorghe Andreescu, „un miracol local”. Creator de modă, profesor la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, pictor emblematic, David Sava ne dezvăluie astăzi câteva din convingerile sale: „Sentimentul datoriei împlinite este unul dintre lucrurile fundamentale, care contează pentru mine. A fi demn, a avea onoare, a fi vertical, a avea curajul de a rosti adevărul, a te dărui şi a încerca să duci lucrurile spre perfecţiune, în tot ceea ce faci - sunt lucruri de esenţă, care dau statura unei persoane”, afirmă artistul.

Esenţa existenţei noastre este, în opinia sa, dragostea pentru oameni: „Cu cât mai mult iubim oamenii şi ne dăruim pentru ei, cu atât suntem mai iubiţi de Cel de Sus. Cu cât facem totul din iubire şi în numele iubirii, pentru cei din jurul nostru, cu atât trăirile interioare sunt mai înălţătoare. A te dărui înseamnă a te înălţa”.

Astăzi, David Sava împlineşte 56 de ani. „În general, am avut destule împliniri şi reuşite profesionale. Cum spunea cineva, succesul este intersecţia în care se întâlnesc visurile şi munca asiduă. A visa şi a trudi enorm este cheia performanţei absolute”, afirmă artistul, adăugând: „Orice succes trebuie să te responsabilizeze şi mai mult. De aceea, consider că mai am foarte multe de împlinit şi îmi reproşez de foarte multe ori că am consumat oxigenul din natură şi că n-am făcut chiar tot ceea ce trebuia făcut. Acum depinde şi la ce vrei să te raportezi şi ce vrei de la viaţă”.

Astăzi, la aniversare, îi dorim din toată inima "La mulţi ani"! Şi îi mulţumim pentru toate crâmpeiele de perfecţiune pe care ni le-a dăruit.

Citit 2417 ori Ultima modificare Marți, 29 Octombrie 2013 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.