În ce ar investi tinerii gălăţeni
Foto: Foto: Marius Ţuca

În ce ar investi tinerii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce au prospectat piaţa şi au încercat mai multe nişe care n-au mers, soţii Mâncilă din Pechea şi-au găsit locul ideal în economia judeţului. Ieri, i-am întrebat pe câţiva gălăţeni tineri, aflaţi acum la început de drum, în ce ar investi şi ce fel de afaceri şi-ar clădi, ca să îşi construiască o viaţă mai bună. Răspunsurile au fost surprinzător de aplicate, deşi au venit din partea unor oameni fără experienţă managerială.

„Eu mi-aş face o plantaţie de căpşuni. Mi se pare că e de viitor. Uitaţi-vă cât de greu ies fructele pe piaţă şi, de regulă, sunt aduse din import. Merge să faci producţie. Sunt student, dar sunt de la ţară, am văzut cum se face agricultură şi sunt de părere că este de viitor în România. Probabil că dacă n-aş face căpşuni, aş prefera să produc verdeţuri, pentru că sunt indispensabile la gătit şi, deci, se vor vinde bine. Aştept, mai întâi, să termin facultatea şi apoi voi începe”, ne-a declarat Daniel Radovici, în vârstă de 23 de ani (foto).

„Cred că aş merge pe o investiţie în industria muzicală. Este domeniul meu, mă pricep şi cred că e de viitor. Mai exact, cred că aş înfiinţa un studio de înregistrări. Indiferent cum va evolua, industria muzicală nu va muri niciodată. Iar Galaţiul nu stă prea bine la capitolul studiouri, sunt foarte puţine. Avem, în schimb, mulţi tineri talentaţi care ar vrea să înregistreze, dar nu au unde”, a precizat Paul Radu, în vârstă de 27 de ani.

„Mi-aş deschide, cel mai probabil, un salon. Fie el de coafură sau de tatuaje… ceva în domeniul acesta de activitate oricum. Nu m-am interesat de afaceri, dar acestea sunt lucrurile care mă pasionează pe mine. Nu ştiu dacă ar şi merge, dar cred că dacă faci ceea ce îţi place, ai şanse mari să reuşeşti”, a declarat Petru, de 17 ani.

 

Citit 1684 ori Ultima modificare Marți, 27 Mai 2014 18:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.