Doruleţ Resmeriţă: „Vom fi nevoiţi să suspendăm cursurile din cauza frigului din şcoli!”

Doruleţ Resmeriţă:  „Vom fi nevoiţi să suspendăm cursurile din cauza frigului din şcoli!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai mulţi directori s-au plâns ieri, la şedinţa cu conducerea ISJ, de faptul că este destul de frig în şcoli şi că, dacă se răceşte vremea şi mai mult, nu vor mai avea posibilitatea să-şi desfăşoare cursurile.

„După cum stau lucrurile acum, nu văd ca litigiul economic dintre Electrocentrale şi APATERM să poată fi rezolvat, aşa, după o zi pe alta. E alarmant pentru că elevii, profesorii şi copiii de grădiniţe stau şi tremură, iar eu nu pot să le pun în pericol sănătatea. Dacă se mai continuă aşa, voi fi nevoit să facem reducerea orelor şi a programului elevilor. Iar dacă se mai răceşte şi mai mult, ceea ce este foarte probabil, având în vedere că intrăm în luna noiembrie, vom fi nevoiţi să suspendăm cursurile. Este nedrept să sufere elevii, din cauză că aceia care ar fi trebuit să rezolve această problemă au tras de timp şi nici acum nu îmi dau senzaţia că s-ar agita mai mult”, ne-a declarat inspectorul general, Doruleţ Resmeriţă.

Acesta susţine că doar câteva unităţi de învăţământ care au centrală proprie şi cele care au punctul termic propriu vor avea căldură, aceştia din urmă putând semna contract direct cu Electrocentrale. Cea mai mare parte a unităţilor de învăţământ depind de rezolvarea litigiului dintre cele două societăţi.

 

Citit 4732 ori Ultima modificare Joi, 27 Octombrie 2011 11:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.