Ce poate fi mai rău decât ploaia? Noroiul!

Ce poate fi mai rău decât ploaia? Noroiul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă ieri v-aţi enervat, fie ca pietoni în ploaie, fie ca şoferi în trafic, relaxaţi-vă: acesta este doar începutul. Urmează o perioadă lungă în care va ploua, iar după aceea…, ce să mai vorbim?, urmează zăpada, doar ştiţi ce s-a întâmplat iarna trecută.

Aşadar, când vedeţi că plouă afară, înainte de a pleca din casă nu mai faceţi greşeala de a pleca la drum doar cu o biată umbrelă la dumneavoastră!  Este absolut necesar să vă luaţi şi o pereche de cizme din cauciuc şi o pelerină de ploaie.

Cizmele sunt necesare, pentru că aproape tot Galaţiul este, după cum ştiţi, în şantier. Şi să nu credeţi cumva că aceste străzi vor fi repede asfaltate, aşa încât vremea rea să nu le prindă „deschise”!

Sunt şi vor fi în continuare zeci de străzi pe care noroiul domneşte, aşa că nu fiţi naivi şi nu plecaţi, pe ploaie, doar cu pantofii de birou! Ca în orice sat din România, toamna şi iarna, luaţi-vă pantofii „buni” în sacoşă, iar până la muncă, mergeţi cu încredere în cizme de cauciuc. 

Este la fel de indicat să vă luaţi cu dumneavoastră şi o pelerină de ploaie, nu de alta, dar, la cum se blochează traficul când plouă în Galaţi, aveţi toate şansele să aşteptaţi autobuzul sau microbuzul zeci de minute, în ploaie! Iar o biată umbrelă nu prea face faţă!

Unii ar spune că sfaturile se opresc aici, să ştiţi însă că nu este rău să vă luaţi, pe cap, şi o cască de protecţie; nu de alta, dar veţi fi protejaţi când va cădea cerul pe autorităţi, de ruşine că a venit vremea rea, iar străzile sunt toate numai şanţuri!

Citit 1253 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.