GALERIE FOTO: Parada modei la bacalaureat
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

GALERIE FOTO: Parada modei la bacalaureat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fustele şi pantalonii scurţi au revenit la putere * Blugul domină garderoba tinerei generaţii, iar bluzele trec lejer de la designul auster la look-ul de naşă-mare


Reporterii "Vieţii libere" au dat o raită vineri, în ultima zi de examen, prin unităţile şcolare gălăţene care au organizat bacalaureatul în acest an. Scopul descinderilor nu a fost cel obişnuit, în sensul că nu am căutat rezultate, genii, trişori sau lepre, ci am vrut, pur şi simplu, să vedem care mai e trendul vestimentar.

Prima constatare, după cum puteţi observa în fotografiile de mai jos, este că temperaturile foarte ridicate au influenţat în mod decisiv moda momentului. Cât s-a văzut cu ochii, fete în fustiţe şi pantalonaşi, de toate felurile, culorile şi modelele. Numitorul comun (apropo, termenul este din matematică): scurt!

Materialul de căpătâi a rămas, ca şi în anii trecuţi, blugul, iar celebra ţesătură de origine USA a fost prezentă mai ales sub formă de pantaloni scurţi, asortaţi de regulă cu tricouri de nuanţe ce tind spre roşu. Extremele n-au lipsit nici de data asta. Am descoperit şi bluze argintii, de naşă-mare, dar şi cămăşi ce amintesc pe undeva de uniforma de altădată. Doar amintesc, căci sunt la pachet cu una fustă scurtă-scurtă, de tip Miami Beach.

Una peste alta, încă nu ştim dacă mediile de la bacul de anul acesta vor fi mai mari decât cele de anul trecut, însă un lucru e sigur: moda a evoluat.

 

 

Citit 3800 ori Ultima modificare Marți, 10 Iulie 2012 11:44