Iese Chiparosul? Se sting frizerii

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* M-a certat ieri un cetățean pe Facebook: distribuisem un colaj foto prin care îi aduceam deservicii grase (grase, nu grave, am scris corect) lui Șerban Nicolae, președintele to be al Senatului României. Îl combinasem cu regele maneliștilor de pe la noi, îmi ieșise minunat și l-am botezat Șerban Nicolae Guță. Iar cititorul, înțeleg că din Viața liberă m-a ales să-i fiu tovarăș pe rețelele sociale, m-a întrebat la per tu dacă n-am poze și cu „hoții de la PNL”. Am reacționat visceral, i-am răspuns în doi peri și l-am făcut să dispară din orizontul meu, dar dintr-un singur motiv: ceva era în neregulă, ori numele, ori fotografia de profil. De unde știu că nu mă ocăra însuși Orlando-discotecarul sau Picu-viceprimarul?

* Altfel, și despre liberali am scris destule, preferata mea - de departe, n-are șanse de a fi egalată în următorul deceniu - fiind Raluca Turcan, un soi de Rovana Plumb oxigenată, care dorește să le spună pe toate deodată. Și poate că ar face-o, dacă s-ar pricepe.

* Iohannis l-a desemnat pe Chiparos premier, căci așa i-a spus discotecarul la un moment dat lui Cîțu. Ar fi frumos să treacă Guvernul deja fostului ministru de finanțe, ar intra în depresie toți frizerii din țară. Sau, mă rog, hair-styliștii, ca să fiu în trend.

* Primul caz de coronavirus din țară a fost confirmat în județul Gorj, adică într-o zonă defavorizată. Omul găsit cu chiriaș asiatic locuiește cu alte șapte persoane în casă - tot un fel de Albă-ca-Zăpada și cei șapte pitici, dar spusă ca-n mileniul al treilea și musai pentru adulți.

* Iar acum îl întreb pe Victor Costache de la Sănătate, căci nu am intrare la Raed Arafat. Monșer, trebuia să faceți conferință de presă cu jumătate de oră înainte de miezul nopții, n-ați fi putut anunța ieri dimineață că a venit infecția și pe teritoriul țării noastre? Altfel, ne sugerați să nu ne panicăm, să rămânem lucizi deasupra gâtului, dar voi parcă ați depus jurământul cu mâna pe Cancan sau pe Wowbiz, nu pe Biblie.

* Bucureștiul ar putea avea un alt primar general, liberalii lui Orban anunțând ieri că-l vor susține în campanie pe Nicușor Dan de la USR. E noul brand de capitală: Nicu’ Paris.

Citit 1271 ori Ultima modificare Joi, 27 Februarie 2020 16:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.