Atenția asimptomatică

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Vama Nădlac a devenit atât de importantă, încât capitala României ar trebui mutată. Chiar acolo, în vestul țării. În imaginile difuzate de televiziuni se poate observa cum mașinile stau bară la bară cu orele, exact ca în Micul Paris. Iar nesimțirea este direct proporțională cu traficul.

* Îi înțeleg și pe italienii de-o vară reveniți acasă cu prilejul sărbătorii de Covid-19. Luați prin surprindere de epidemie (n-a fost încă declarată, dar nu mai durează mult), aceștia revin la cei dragi cu cel puțin o atenție. Chiar dacă sunt asimptomatici.

* Or virusul luat de prin Italia e cu adevărat de calitate, nu ce ne oferă China. Mi-a zis un pitic de pe creier care va trata cu responsabilitate și celeritate agentul patogen, în eventualitatea în care mă vor lua tusea și un junghi pectoral.

* Românii care declară la graniță că vin din alte direcții, cu toate că Italia le-a fost casă și masă până mai ieri, se tem că vor fi luați de vameși peste picior. Cum să nu râzi de unul care fuge de Italia pentru a reveni într-un sat amărât din Teleorman sau la Huși din județul Vaslui? E de râs cu toate membrele cu care ai fost prevăzut.

* În aceeași măsură, și Chirica de la Iași a mințit la intrarea în PNL. Că l-au întrebat ăia de unde vine și el a zis că de la independenți, dar fugise din carantina PSD-ului.

* Parlamentul a decis, urmează ca românii să ia părțile bune ale hotărârii: „Căsătoriile se pot încheia și în grădini publice, parcuri și muzee.” De ca și cum i-ar mai arde cuiva de căsătorie. Mai ales celor care sunt deja însurați sau măritate.

* Angela Merkel a anunțat că până la 70 la sută din populaţia Germaniei ar putea fi infectată cu noul coronavirus. Niște fraieri sunt nemții dacă nu emigrează în România...

* Europarlamentarii îşi reduc programul la o zi pe săptămână, nu și parlamentarii români. Aceștia refuză repausul, scuzându-se că au mult de lucru. Mai ales cei care urmăresc filme deocheate în plen - au ajuns abia la faza în care el, actorul principal, ar trebui s-o ceară în căsătorie.

Citit 1251 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Martie 2020 17:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.