Vacanța cealaltă

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* M-am bucurat ieri, dar n-a fost ceva ostentativ, când am aflat că zona în care locuim era vizată doar de un cod galben de precipitații. Văzând că dinspre Focșani încolo - până la Vama Borș - e ditamai codul portocaliu, am prins curaj. Brusc, am închis și imaginile cu tornada din Cehia. Încep să am plăceri tot mai discutabile.

* Se discută despre noua președintă a CNA, o doamnă care a văzut lumina în Galați. Despre Cristina Pocora este vorba - presa centrală și-a adus aminte că fosta parlamentară cerea în 2010 măsuri împotriva desenelor animate considerate violente. Eh, vedeți unde s-a ajuns dacă n-ați luat de bun avertismentul doamnei? Nici Albă-ca-Zăpada nu mai e cum o știam în copilărie...

* Un elev care voia să copieze la Evaluarea Naționala a fost dat de gol de un mesaj Ro-Alert. Presupun - e vorba doar de experiența ultimelor zile - că era un SMS care viza cutremurul din 1977.

* Altfel, elevii au intrat ieri în vacanța cealaltă. Adică în perioada în care nu vor mai face nici măcar online.

* Raed Arafat a anunțat alaltăieri că numărul participanților la evenimente private, nunți și botezuri a fost mărit la exterior și interior. Un prim amendament - nu e vorba de botezuri, ci de petrecerile aferente, adică de cumetrii, monșer. Apoi, mai lasă anunțurile astea, deja ne obligi să participăm la toate evenimentele posibile! Măcar, în perioada restricțiilor, mai aveam o scuză să le evităm.

* Plenul Parlamentului European, anunță agențiile europene de presă, a votat ca bărbații să aibă dreptul de a naște. Hm, am trecut de 40 de ani, nu cred că m-ar interesa o asemenea traiectorie. Deși, dacă mă uit cu atenție în oglindă, am un pic de burtă.

* Simona Halep s-a retras și de la Grand Slamul de la Wibledon, turneu care va începe săptămâna viitoare. Românii vor avea astfel ocazia de a nu-și mai înjura propria campioană. Cu toate că e vorba de o competiție care se desfășoară la iarbă verde.

Citit 727 ori Ultima modificare Vineri, 25 Iunie 2021 22:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.