Eroi în ținută civilă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Germania evită transferul de armament, însă va furniza 5.000 de căști militare Ucrainei, a anunțat ministrul Apărării, Christine Lambrecht. Căști wireless, s-ar întreba pricepuții de pe la noi? Astfel, ei ar defecta o nebunie de glumă involuntară.

* Primarul Kievului, un fost mare pugilist - despre Vitali Klitschko este vorba -, a întrebat retoric dacă urmează un transport de perne pentru ucraineni. Nene, dacă o să iasă maximum o păruială, ar ieși niște cadre frumușele pe Instagram.

* După terminarea ședinței CSAT (am văzut că se folosește și Ț-ul în postările voit comice din social-media), președintele Iohannis a făcut spectacol. ANAF-ul ar trebui să-i ia la puricat toate averile, omul comite și acte mascate de stand-up comedy.

* N-aș vrea să vă rețin, e măcar jumătate de zi de weekend, dar iată fraza care mi-a plăcut cel mai mult din spiciul șefului statului: "Trebuie însă să fim pregătiți și pentru scenariul în care partea rusă va refuza să continue calea dialogului." Când Iohannis spune treaba asta, râd și florile-n grădină, se prăpădesc pietrele în munte, se tăvălește Dunărea și riscăm să se verse în Grecia...

* România trebuie să se asigure că este pregătită pentru orice scenariu posibil. Panseul îi aparține tot soțului doamnei Carmen de la Sibiu. Bine, aici n-ar fi mult de lucru, plantăm o negație și iese ceva pertinent, parcă și mai cursiv: "România trebuie să se asigure că nu este pregătită pentru orice scenariu posibil."

* Mai deții câteva locuri prin casă? Dâncu de la Apărare are câteva planuri, vorbește despre o rezervă strategică, despre un stoc important de locuri în care ar putea caza mii de posibili refugiați. Măcar vom avea cu cine să dăm facturile la încălzire pe din două.

* Un tânăr din Tecuci s-a cățărat până la etajul unu al unui bloc pentru a fura o geacă pusă la uscat. Iar unii se lamentează că ducem lipsă de bărbați curajoși, de inși dintr-o bucată, de eroi în ținută civilă.

Citit 683 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.