Udrea, decolteu all-season

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Rubicondul Jeffrey Franks de la FMI anunţă că vine furtuna şi pentru România, ciclonul economic din Grecia îndreptându-se cu paşi repezi spre noi. Singurul aspect pozitiv la un vânt aşa de puternic e că măcar ni se usucă izmenele de pe sârmă ceva mai repede.

* Banca Mondială, la rândul său, ne avertizează cu privire la iminenţa crizei alimentare globale. Pe noi, românii, ne salvează faptul că zilnic ne mâncăm reciproc din te miri ce.

* Publicaţia britanică Daily Mail remarcă faptul că Elena Udrea şi-a arătat produsele demne de luna cadourilor într-o revistă îndrăzneaţă. „A pozat într-o rochie de cauciuc”, susţine ziarul citat, ceea ce înseamnă că isteria anvelopelor de iarnă nu este întâmplătoare. Apropo, ce decolteu all-season aveţi, doamnă!

* Nasol cu jupele astea de sezon rece. Alunecă mai greu de pe trup chiar dacă dai tare de tot la pedală.

* Am auzit că se doreşte impozitarea centralelor de apartament. Cred că ar fi oportun să se interzică starea de agregare intitulată confort. Care te simţi mai bine în propria casă, pârnaie, tăticu’! Îţi doreşti să ai temperatură de 25 de grade în decembrie şi ianuarie? Te numeşti inculpat pentru tentativă de bunăstare în formă agravantă. Mai ales că infracţiunea s-ar consuma şi pe timp de noapte.

* Conform specialiştilor, corpul uman ar conţine nouă organe absolut inutile. Dacă femeile sunt pe cale de dispariţie, aşa cum se tot spune, ar trebui să mai trecem unul pe listă. Să fie zece! O zic cu mare durere în suflet.

* Este neoficial, dar conţine o aromă de credibilitate: Grecia nu mai primeşte niciun bănuţ (era să zic leuţ, dar d-ăla n-o să mai încasăm noi) de la Fondul Monetar Internaţional şi nici de la Uniunea Europeană. Elada va cere în continuare sprijin sub pretextul că „am familie, am copii, şefu’, n-am ce să le mai pun pe masă”, dar teledonul s-a încheiat momentan. Vai, de când aştept ca un stat să fie declarat falimentar în mod oficial! Supa asta lungă din Europa prea seamănă cu filmele alea americane, e prea mult happy-end…

Citit 731 ori Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2011 13:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.