Băse e sexagenar!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Traian Băsescu a împlinit ieri 60 de anişori. Cu alte cuvinte, fetelor, preşedintele a devenit sexagenar.

* Ieri, de ziua sa, Zeus şi-a luat liber. Ce bine e să fii cu normă întreagă la Cotroceni: până şi aniversarea îţi pică la început de weekend.

* O admiratoare necunoscută i-a adus lui Traian o sticlă de whisky. O fi auzit din gura preşedintelui că nu ne putem îmbăta cu apă chioară.

* Şeful statului anunţă că România nu va derapa în contextul economic tot mai nesigur: „Ne-am pus toate centurile de siguranţă!” Dacă nu ne-o tragem şi p-aia de castitate, mă tem că ne va lua Europa la… La întrebări.

* După ce a pozat uşor decopertată direct pe copertă, Elena Udrea a obţinut noi confirmări că e cea mai sexy femeie-ministru din Europa. N-ar fi normal ca ea să conducă, graţie calităţilor sale, un minister al turismului aplicat? Sexual, carevasăzică.

* Peste 60 la sută dintre români cred în deochi. Probabil din acest motiv îi scuipă zilnic politica autohtonă. Ca să nu se deoache.

* Potrivit unui raport al serviciilor secrete germane, Vladimir Putin îşi înşela şi îşi bătea soţia când era ceva mai tinerel. N-aveţi numărul lui de telefon? Ar merita să-l invităm la o bere, ceva…

* Campionul mondial la box profesionist Lucian Bute se va afla din nou în ring duminică dimineaţă, dar încă nu se ştie dacă vreo televiziune din România îi va transmite meciul. „Sunt 70 la sută şanse ca partida să se vadă la TV în România. Va fi un nume-surpriză”, a anunţat Rudel Obreja, preşedintele suspendat al Federaţiei Române. Nume-surpriză? Ia să vedem: la OTV, pe TV Galaţi, Vox TV Galaţi-Brăila, Discovery Channel România? Sau vreun post de radio pirat? Normal, ce ne trebuie nouă campioni mondiali?

* Un nene de la un site cu pretenţii de publicaţie respectabilă scrie că retragerea lui Şerban Huidu este una demnă. Nu precizează însă despre care retragere este vorba: când a revenit pe propriul sens de drum sau când? Vorbim totuşi despre un eveniment cu trei morţi, iar în acest caz nu poţi discuta despre demnitate, s-o lăsăm naibii de treabă!

Citit 684 ori Ultima modificare Vineri, 04 Noiembrie 2011 19:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.