Pastramă de şobolan

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* La ce ne trebuie nouă monarhie, când avem deja suveranitate? La datoriile suverane mă refer.

* Pe la sfârşitul anului va intra în vigoare o lege care va taxa averile mari şi foarte mari ale compatrioţilor. Cred că Guvernul trebuie să pună deja bazele unui abator uriaş. Asta pentru boii de la bicicletă pe care îi va confisca de pe la majoritatea bogătanilor.

* Norvegienii spun că românii care trăiesc clandestin la Oslo fac grătare din şobolani. Ce idioţenie! Cum să crezi aşa ceva când, de fapt, din micile rozătoare iese o pastramă de-ţi lasă gura apă? Barbecue, bleah!

* Angela Merkel estimează că Europa va avea nevoie de un deceniu pentru a depăşi criza economică. Păcat că despre Africa de Nord, din care şi România face parte, n-a scăpat o vorbuliţă măcar…

* Un profesoraş de Capitală s-a scăpat în intimităţile unei eleve pe care, sanchi, trebuia s-o supravegheze deoarece se aflau în tabără, la munte. A urmărit-o atât de tare că s-a îndrăgostit de ea, nu-i aşa? Fata zice că fu violată, nici vorbă de aşa ceva, dar în momentul consumării delictului era puţin minoră. Cu alte cuvinte, dascălului, vrăjit au ba de ghiauroaică, i se potriveşte acea zicere lăutărească: „Ţi-a plăcut să mănânci peşte, acum leagănă şi creşte!”   

* Prietenii profului mânjit de inocenţa dubitativă a şcolăriţei au inventat o pagină de Facebook cu titlul „Alături de Vişan Dan Octavian”. Nu se precizează când trebuie (trebuia) să-l însoţim. În noaptea în care i-a arătat orizontul foarte apropiat elevei sale?

* Comentatorii de chiloţi mondeni întreabă care Adelina Pestriţu ne place mai mult: aia cu nasu’ vechi sau cealaltă care a coborât de pe masa de operaţie cu un aparat olfactiv nou-nouţ? Nici nu trebuie să mă gândesc prea mult: îmi place Angelina Jolie!

* Lucian Bute s-a bătut duminică dimineaţă cu un jamaican de 42 de ani pe care răutăcioşii îl considerau bătrân. Ha! Păi, înainte de a da verdicte, ce-ar fi ca hămăitorii să dea iama prin grupurile de interlopi să vadă câţi indivizi de 42 de ani dau cu pumnul de pun şeptelul pe gânduri? Clanul Butoane, Gypsy Gypsanu, alde Clămparu… Bravo, Lucică!

Citit 781 ori Ultima modificare Duminică, 06 Noiembrie 2011 16:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.