Lupa Cadourilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* De Ziua Naţională a României, vă urez să vă iubiţi corespunzător ţara, dar nu de faţă cu copiii! Iată ce a putut ieşi dintr-o Dacia… Dar dacă nu tăia Burebista viile? Poate eram nemţi acum.  

* Intrăm de astăzi în aşa-zisa Lună a Cadourilor, iar anunţurile referitoare la preţurile mici iau o amploare enervantă. Dramatic este că realmente există consumatori pentru acest gen de informaţii. Încă o dată, pentru toată lumea: „scorurile” mici din vitrine sunt, de fapt, mari inginerii de marketing. Chestiune de lupă.

* Eram cât pe ce să spun că reclamele care promovează preţul, nu şi calitatea, se înmulţesc ca ciupercile după ploaie. Mi-am adus repede aminte că substantivul „ploaie” mai există doar la televizor, în filme.

* Îmi era dor de Marian Vanghelie, varianta 1.0, acel primar de sector care se încurca la conjugarea verbului „a fi” de ca şi cum i se ceruse caracterizarea Doamnei Chiajna în limba filipineză de la ţară. Ieri a redevenit analfabetul pe care îl îndrăgeşte o ţară întreagă: „Le plac sau nu le plac de mine, eu sunt vicepreşedintele PSD, ca să ne înţelegem în această privinţă!” Plăcerea fără acord a lui Marian este, iată, în strânsă legătură cu „ejacularea” din partid propovăduită de acelaşi personaj.

* La o sută de ani de la depistarea infracţiunii de vot „la două mâini”, s-a trezit şi madam Anastase să le dea la palmă neobrăzaţilor: „Deputaţii care vor mai vota aşa, ar putea să piardă la salariu.” Ştiţi de ce? Nu mai poate fata să numere ca lumea… Bine că n-a reuşit să intre în Parlament şi Partidul Caracatiţelor.

* Realitatea lui Ghiţă, intitulată până zilele trecute RTV, îşi va schimba numele în România TV. R-ul ăla le-a dat mult de furcă, putea să se transforme şi în ’R(a-ţi ai dracu’, aţi plecat la Elan) TV.

* Suedia se pregăteşte să interzică sexul cu animale. Slavă Domnului că, după ce această iniţiativă va fi dusă la bun sfârşit, mulsul vacii, altfel o activitate banală, nu va fi mai fi asociat vreunei perversiuni!

* Un tabloid de rând se minunează că decolteul cântăreţei Inna a întrecut progresul economic din România: „Ce i-au crescut sânii!” Da, pe seceta asta chiar e o performanţă! Cu ce i-o fi stropit?

Citit 560 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Noiembrie 2011 13:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.