Candidaţii, pupaţi de furtună

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Papa Benedict şi-a tras ieri cont de Twitter. Balamuc sau ce? „Vine Sfârşitul Lumii, maică!”, îmi şopteşte o băbuţă aflată la coadă la moaşte. Pontul vârstnicei nu-i deloc întâmplător: tableta-i recent achiziţionată nu se mai conectează la Wi-Fi.

* Salutări şi pupici pentru furtuna de ieri dimineaţă! La îmbrăţişări nu m-aş băga şi nu mă tem neapărat de intimizarea acestei relaţii, dar m-aş putea zgâria în crengi... Bravo vântului care a dat cu pozele de candidaţi de pământ! Într-un fel, trebuie să ne simţim răzbunaţi. Măcar acum, măcar de-ar mai veni o dată!

* Prim-ministrul şi miniştrii Ucrainei au demisionat ieri din funcţie. Deci, se poate! Aşa îşi spune de fiecare dată românul care a asistat la „avertismente” de genul „demisionez în 5 minute dacă se va dovedi că...”

* Eugen Nicolăescu, fost ministru al Sănătăţii (sper să nu bat câmpii, apelez la o memorie bunicică), afirmă că între Antonescu şi Tăriceanu n-ar fi fost niciodată căldură. Eh, iată de ce Crin n-a rămas singur în lupta contra lui Băsescu: avea nevoie de cineva să-l învelească noaptea.

* Site-ul romaniacurata.ro a publicat ieri numele foştilor colaboratori ai Securităţii, iar Galaţiul este reprezentat de un zâmbet aplicat pe multe afişe în oraş. Abia acum înţeleg sloganul său, „aproape de oameni”. Dacă stai prea departe de ei, ce mai sufli la Secu, bre?

* Conform sondajelor, USL ar strânge pe 9 decembrie 2012 cam 62 la sută din sufragii. UDMR-ul s-ar lipi la un 6 la sută. Dacă s-ar strânge în aceeaşi gaşcă, le-ar mai trebui un procent pentru a ajunge la mereu confirmatul 69 pe care politicienii şi-l aplică în fiecare mandat. Aşa să-i ajute!

* Mai multe drumuri din Constanţa şi Brăila (nici Galaţiul n-a stat mai departe în această statistică) au fost blocate ieri din cauza copacilor doborâţi de Katrina autohtonă. Dacă tot nu ne vom permite un brad autentic, n-ar strica să ne luăm în casă un plop, un castan, ceva. Ce-a dat Domnul. Şi, neapărat, trebuie împodobit cu o drujbă de calitate! Să vadă Moşul că n-am fost leneşi în 2012.

Citit 510 ori Ultima modificare Luni, 03 Decembrie 2012 15:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.