S-au eliberat nările lui Gigi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Eminescu s-a dus dincolo din cauza unui sifilis, iar batracienii care au mânjit examenul de bacalaureat s-au gândit fix la contacul sexual neprotejat. Păi, pe vremea aia nu existau prezervative, netalentaţilor, şi nu din cauza asta s-a dus poetul de la Ipoteşti. Iar Ipoteşti n-are nicio legătură cu impotenţa, să fim bine înţeleşi. Altul. Ciprian Porumbescu a fost răpit de tuberculoză. Ambii, la vârste fragede. În zilele noastre, artiştii sunt ceva mai longevivi, iar mamele lor fac legătura cu lumea cealaltă direct din piscină. Trăim bine, monşer!

* Fostul ministru Babiuc a reuşit. El va ieşi zilnic din pârnaie, nu şi Gigi Becali, închis în acelaşi lot la Jilava. Bănuielile mi se confirmă: cel care a avut portofoliul Apărării Naţionale a ajuns la o vârstă la care nu mai poate negocia atât de uşor transferul de gaze din intestine, deci până la urmă i s-a făcut un bine şi lui nen-tu Gigi. Noaptea nu mai are ce să-i facă...

* Un puşti de numai patru ani este primar în Statele Unite ale Americii. E bine, nu vă grăbiţi să puneţi anatemă! E bine, ăsta micu’ nu ştie să fure. Încă.

* Mă iertaţi că am lăsat mai la coadă subiectul Voiculescu. Fata varanului este cercetată în dosarul de şantaj al directoraşului de la Antene, iar dom’ profesor nu putea să dea vina pe mama, deci l-a ales pe Băsescu. „Dragii mei adversari, luptaţi deschis, nu hărţuiţi copiii!”, încearcă ceva plastic şeful suprem al lui Badea şi Gâdea. Ce contează că unii copii au vreo 40 de ani, haideţi în hora bătrânească! Poate o mai scapă Felix o dată şi vă adoarme ca pe proprii telespectatori. Acum, cinstit: Camelia Voiculescu, dacă n-ar fi fost acum anchetată de DNA, ar fi avut mari şanse de a ajunge maică stareţă la mănăstirea Putna.

* Papa Francisc şi-a tras un Ford Focus, deşi într-o asemenea propoziţie simplă s-ar fi impus verbul „a cumpăra”. Doamne, ce s-a mai distrat Preafericitul Daniel când a auzit de năzbâtia Suveranului Pontif! Ford Focus, incredibil... Mâine-poimâine, numărul 1 de la Vatican ar putea fi văzut pe la economatele lui Vanghelie.

Citit 604 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iulie 2013 15:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.