Sămânţa de scandal e legală

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ironia sorţii, record planetar, până şi Forbes s-a umplut de jenă. Cum să numeri prin topul independenţilor financiar un gălăţean din Micro 20? Iată că vom fi obligaţi să-l luăm în calcul. A jucat omul un bilet la agenţia de pe strada Oţelarilor şi i-au picat unşpe milioane de euro în buget. Bine, doar vreo opt, că trebuie să mânce şi gura statului ceva impozit, nu-i aşa? Şi dacă totuşi e vorba despre vreun brăilean jucăuş care ne-a marcat teritoriul înainte de a fugi pe dig?

* Dacă vorbim despre un gălăţean de rând, unul care se sperie în fiecare zi când vede mercurialul din piaţa amenajată în Micro 19, îmi este clar ce va face cu banii. După ce-şi va plăti întreţinerea, o să vadă dacă-i mai rămâne ceva şi pentru pâine...

* Municipiul Giurgiu este primul din România unde consumul de seminţe pe stradă a devenit ilegal. Sămânţa de scandal n-a fost încă interzisă şi nici nu se poate, de vreme ce nu vor fi desfiinţate serviciile de gospodărire urbană, urbanism şi alte neologisme construite din bani publici.

* Românii au halit şaorma (nu ştiu de unde-i tâmpenia să redactezi cuvântul plin de calorii cu S şi H, shaorma) de la Dristor de peste două milioane de euro. Pentru cititorii din Micro 20 care încă n-au câştigat la loto, Dristor se află în Bucureşti, la câţiva kilometri de cum intri de pe Autostrada Soarelui. Habar n-am cum e şaorma acolo, dar cam ştiu câţi bani a plătit patronul cârciumei ca să apară ştirea asta în mai toată presa românească.

* Fostul şef al Fondului Monetar Internaţional, Dominique şi nu-mai-ştiu-cum, are un nou job. După ce s-a folosit de lenjeria cameristei ăleia care l-a şi dat pe goarnă, bătrânelul cu pofte a ajuns în Consiliul de Supraveghere al Băncii Ruseşti Regionale de Dezvoltare. OK, Maica Rusie are gagici de te topeşti, dar cu d-alde Serghei n-o să-i mai meargă la fel de uşor ex-FMI-stului.

* După scandalul din ciclism, apar nume importante şi din atletism cu nenorociri în organism. Asafa Powell şi o colegă de la naţionala statului Jamaica au fost depistaţi pozitiv. Exact ca pe pachetele de ţigări, aş titra că sportul poate să ucidă.

Citit 989 ori Ultima modificare Luni, 15 Iulie 2013 15:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.