Udrea a mâncat castane

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Înainte de toate, deplâng despărţirea lui Marian Vanghelie de Oana Mizil. Cauza Roşiei Montane păleşte pe lângă tristeţea din patul matrimonial al primarului de sector. Care dintre ei să fi renunţat oare la cianură?

* Cel mai probabil, Vanghelie s-a speriat de situaţia gramatică de a-i oferi Oanei copii cu trei de i. Aşa ceva nu se face!

* Probă minunată de umor involuntar la Parada Sărbătorii Castanelor 2013 din Baia Mare. Elena Udrea este autoarea: „Abia aştept să mănânc castane, doar este Sărbătoarea Castanelor şi nu am mâncat încă nicio castană”. Vi s-a mai întâmplat să auziţi un politician atât de nerăbdător? Pentru cei care merg la Şcoala de Vară (chiar nu contează partidul, toate-s la fel) şi se fac că nu înţeleg, mâncatul de castane substituie perfect doctrina...

* Castanele se consumă îndeosebi în campania electorală, dar nu-i rău să faci o cură ca lumea şi pe timpul mandatului. La o adică, te ajută să nu-ţi mai umfli stomacul în săptămânile marcate cu afişe şi clipuri audio-video.

* Familia Ponta a adoptat un maidanez. Eh, nu-i vorba despre Crin Antonescu, lăsaţi glumele nesărate! Fredy îl cheamă pe patrupedul înfiat chiar de mama premierului, Victoraş spunând ulterior că nu-i mândru să conducă o ţară care măcelăreşte câinii fără stăpân. Nu te pripi, dottore, mă tem că nu se va grăbi nimeni să-i strângă de pe stradă, măcar atât! Vor fi invocate iarăşi tot felul de scuze întrucât mulţi edili, foarte mulţi, sunt prinşi în afacerea lăbuţelor 4x4.

* Directorul medical al Spitalului Municipal Rădăuţi, ins care posedă un vot şi în Consiliul Local al oraşului, a venit cu o „propunere-şoc”, dacă e să ne luăm după intimidaţii de pe la televizor. Omul a făcut o glumă, nimeni nu i-ar lua sugestia în serios, şi anume să le fi scoşi dinţii maidanezilor. Când unii protestează, întinzând prăfuita variantă a sterilizării (deja o placă imbecilă), e firesc să le aduci aminte iubitorilor de patru picioare că, după muşcătură, nimeni nu-şi face testul barza.

Citit 808 ori Ultima modificare Duminică, 29 Septembrie 2013 17:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.