Otopeni. Pauză de tufiş

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Scandalul învăţătoarei şpăgare a ajuns la final. La finalul nervilor mei. Directoarea şcolii în care s-a întâmplat năzdrăvănia (aoleu, e vorba doar de o instituţie prinsă că a călcat pe bec) şi-a dat demisia, nu şi institutoarea. Că termenul de învăţătoare e desuet. Bravo ei, de ce să plece? Or veni şi alţi părinţi „săraci sau nesimţiţi” să-şi aducă odraslele la instruit. Şi poate că s-or simţi şi ei, doar învăţământul românesc este absolut gratuit, nu-i aşa?

* Mostră de ipocrizie în mass-media autohtonă: „Vizita la Bucureşti a Victoriei Nuland, asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al Secretarului de Stat John Kerry, este dovada îngrijorării extreme a Washingtonului în privinţa evoluţiei statului de drept în România.” Ă, ce credeţi, aşa e? Pe naiba, nu mai pot americanii, îi doare ficatul din cauza statului de drept de la Bucureşti. Madam Nuland o fi avut drum spre Turcia şi avionul său o fi prevăzut o pauză de tufiş pe Otopeni...

* În privinţa scandalului Drăguşanca - Slav, m-aş potoli. Nu de alta, dar ţara asta este atât de generoasă când vine vorba de femei frumoase, încât e foarte posibil să mă pişte vreo remuşcare. Bianca nu-i decât o anvelopă de vară în calea alunecoasă a vieţii.

* A mai apărut un nume de torţionar în coroana de trandafiri cu baston a istoriei românilor. Îl chema Iuliu Sebeştin şi s-a dus până dincolo în octombrie 2013. Săracul, în cele câteva luni trecute de atunci, ar mai fi putut cafti câteva fiinţe nevinovate.

* Am citit zilele trecute în "Viaţa liberă" trăsnăile parlamentarilor gălăţeni, trăsnăi cărora li se mai zice proiecte de lege. Unii dintre aceşti demnitari nu-s foarte departe de buzoianul Coman, deputat arestat recent pentru luare de mită. Coman a devenit celebru după ce a declarat în presa din Crâng că meseria lui „este auto”.

* Stela Popescu, doamna cu farmacia, a declarat că Nicoleta Luciu, doamna superdotată din toate punctele de vedere (inclusiv cu câteva echipaje de plozi), ar fi o artistă veritabilă. Ce să zic, doar bărbaţii care au frecventat-o şi-ar putea da cu părerea...

Citit 803 ori Ultima modificare Joi, 09 Ianuarie 2014 15:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.