Doarme fereşte!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Deşi sunt vaccinat, admit că mi se observă vulnerabilitatea în faţa unor situaţii de genul celei create ieri de doamna Găbiţa Firea. Fosta jurnalistă a demisionat din PSD deoarece şi pentru că. Ar fi deranjat-o nişte mişmaşuri la nivel local între PNL şi PDL. Cum Albinuţa, aşa cum o alintă bărbat-su, e soţie de primar competent, nu-mi fac griji c-am putea s-o vedem la coadă la Braţele de Muncă. Pentru şomaj. Nu. Găbiţa este o femeie puternică, numai o asemenea entitate l-ar fi putut lua pe Pandele de toartă la numai câteva luni de la înhumarea fostului partener de viaţă.

* Ponta a dispărut puţin, iar ai săi – mă refer la eşalonul inferior, dacă poate exista aşa ceva în partidul social-democraţilor – ridică din umeri. Se aude că ar fi plecat puţin din ţară. O fi ieşit să ia nişte aer, vorba lui Toma Caragiu în celebra serie a B.D.-urilor. L-o strânge ceva, cureaua, un pantof... Sau se teme excesiv de mult de perioada divorţurilor din România. Doarme fereşte! Crine, te-ai prins, mă?

* Am revăzut o hartă a sărăciei din României. Judeţul Galaţi stă excelent, de la prost în jos, cu un portocaliu accentuat – mai are un pic şi se îmbujorează. N-ar fi mare diferenţă, cromatic vorbind, între tarlaua noastră şi cea a Vasluiului. Bine că măcar avem maşini cu care să ne plimbăm pauperitatea pe şosea.

* Serios, n-aţi observat niciodată vreun posesor de ceafă imperturbabilă ajungând la pompă cu ditai Merţanul pentru a alimenta de numai 20-30 de lei? Am crezut că-i vreo anecdotă, că românul e rău la maţe şi patentează tot felul de romanţe. Pe naiba, sunt destui băieţii care se joacă de-a elefantul cu buzunarele când trebuie să alimenteze. Dar să te pună încornoratul să-i urmăreşti cu atenţie...

* Astăzi va începe un nou episod din spectacolul Vânătoare la Balc, cu Ion Țiriac pe post de regizor şi personaj în rolul principal. Proşti mai sunt mistreţii ăia, pe cuvânt de onoare – n-o exista un Ignat şi al Mistreţilor, seară de coşmar în care să li se arate prin vis mustaţa altoită a businessmanului?

Citit 620 ori Ultima modificare Vineri, 10 Ianuarie 2014 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.