Spălaţi-le blugii, doamnelor!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Se aude că a fost „cutremur mare” în zona Vrancea. Doar se aude, că de simţit au reuşit performanţa doar angajaţii Institutului de Fizică a Pământului. Mă rog, şi alţi doi-trei sensibiloşi... Ideea este să nu-l mai umflăm pe cel seism de la Întorsură, că nu se ştie niciodată cum i se va pune pata pe naţiune. Mai bine vorbim despre Drăguşanca, Mărmureanu mai poate aştepta.

* Domnul Voiculescu Dan, că n-am deschis trust de presă împreună (motiv pentru care sunt obligat să-l domnesc), şi-a lansat o carte de colorat. De colorat caracterele politice ale României. Titlul, „Uniunea Social Liberală - Ideea care l-a îngenuncheat pe Băsescu Traian”, mi se pare anodin, ba chiar toxic pentru autor. Cum să vorbeşti despre USL ca despre o concepţie care şifonează, câtă vreme ea a fost scoasă din DEX-ul politichiei dâmboviţene? Să fi fost scrisă capodopera imediat după câştigarea alegerilor? Ş-apoi, de ce a lansat-o abia acum? Îşi va putea face Mircea Badea un tricou cu acest titlu, nu e prea lung? Va reuşi Mihai Gâdea să laude acest titlu în numai jumătate de an? Când se duc în ţările calde, unde se duc de fapt cocorii? Marian Vanghelie, apreciatul primar de sector bucureştean, şi-o va permite? Nu mă refer la preţ, se înţelege.

* Bombă în showbiz: Nicoleta Luciu, o cucoană care şi-a etalat bustul prin diverse publicaţii, pleacă de la Pro TV. Cu această ocazie, s-a demonstrat ştiinţific că e posibil să pleci de undeva unde nici măcar n-ai fost.

* Avionul malaezian care a făcut bâca în ocean ar fi fost tăvălit pe la rechini din cauza unor probleme conjugale. Astfel speculează presa asiatică: pilotul ar fi fost părăsit de soţie şi, în consecinţă, era nevoie de o răzbunare. Probabil, nevastă-sa nu i-o fi spălat blugii, el s-a supărat, a plecat în bermude şi şlapi la curve, ea a aflat şi i-a dat papucii. Şlapii, adică. Ce simplu era să-i fi spălat nenorociţii ăia de blugi! I-ar fi mulţumit în subconştient alţi 200 şi ceva de inşi. Aşadar, dragi doamne, spălaţi-le bărbaţilor dumneavoastră blugii la timp!

Citit 920 ori Ultima modificare Joi, 27 Martie 2014 17:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.