Purgativul lui Dragnea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* România a trecut duminică dimineaţă la ora de vară. Atitudinea de sezon estival o avea de mai multă vreme, de prin 1991. În accepţiunea cocalarului mioritic, ora de vară are un decolteu aşa-zis generos şi buricul decalotat din punct de vedere textil.

* Ziua de duminică a fost cea mai scurtă din an. De ce nu s-o încerca şmecheria asta într-o zi obişnuită de lucru?

* Zona Vrancea este cea mai intensă din ţară în ultimele luni. După fenomenul izolat Izvoarele, scoarţa terestră în care cândva îşi trântea sapa baba Vrâncioaia (dumneaei sau eunucii care-şi strâmbau cârca pe plantaţia ei) a început să ne dea zilnic în leagăn. Hâţa-hâţa, dar ce ne facem dacă plăcile tectonice vor sări calul? Nu-s panicard, parol, dar când zăresc semeni tremurându-le genunchii la orice bolboroseală a humusului mi se alterează atitudinea. Breaz-breaz, dar numai până când îţi cade în cap vaza de pe şifonier...

* Liviu Dragnea, cel mai antipatic mustăcios al patriei (l-a întrecut de mult pe colegul de partid Dan Nica), îşi încearcă talentul de filozof servindu-ne un aforism tembel: „Dacă vrem să mergem pe autostrăzi, trebuie să şi plătim. De aceea e necesară acciza la combustibili.” Aoleu, ce purgativ! Înseamnă că n-o fi auzit porumbelul fetişcanei de la Finanţe, acela conform căruia acciza ar merge direct în pensii şi salarii. Ş-apoi, dragă Livişor, m-am săturat de câte ori mi-am schimbat bucşăraia din cauza craterelor din asfalt! Făcând un calcul sumar, îmi eşti dator cu vreo cinci autostrăzi, crăpa-i-ar obrazul Cătălinei, ştim noi despre cine e vorba.

* Elena Udrea, altă simpatică notorie, opinează că PMP ar trebui să câştige alegerile prezidenţiale (mă rog, nu oferă argumente, rămâne o doamnă politician de muzică uşoară) şi că Victor Ponta este un om de stânga-caviar. Aşa şi Lenuţa e o cucoană de centru-dreapta-mop-andrele. Măcar în post să nu ne batem în populisme, cucernico!

* Un poliţist din Iaşi este anchetat pentru că a făcut sex în maşină cu o minoră. Normal, să-l lege, domnule, nu putea s-o ducă acasă?

Citit 1172 ori Ultima modificare Duminică, 30 Martie 2014 14:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.