Hai o tură! Ăsta-i şah?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nea Nelu a adormit la Cotroceni, dar nu în perioada mandatelor sale, ci pe timpul lui Băsescu. Marinarul vorbea despre cei zece ani de NATO pe plaiurile Mioriţei, iar Bunicuţa soilea de ziceai c-a dat bir cu fugiţii. Se aude că două babe, după ce au zărit imaginea, chiar şi-au zis admirativ „Ce frumos e, parcă doarme!”...

* Preţul la pompă a crescut. Până şi Bianca Drăguşanu s-a speriat de vestea asta.

* Transportatorii îşi pot primi banii înapoi, pentru ei acciza la combustibili se arată prietenoasă, cel puţin aşa a anunţat premierul Viorel. Păi, şi dacă eu transport curve - Doamne iartă-mă! - nu se cheamă că sunt transportator? De ce mă discriminezi, Vio?

* Ministerul lui Pricopie, băiatul responsabil cu Educaţia, introduce ore opţionale de şah în clasele I-IV. Bravo, e bine că v-aţi trezit, dar mă tem că este prea târziu! Au trecut aproape 25 de ani, a murit regina, s-a paradit regele. Or şcoala românească mimează şahul de ceva vreme. Am auzit eu pe la toaleta unui liceu replici de genul „hai o tură!”.

* Nu numai noi avem probleme cu accizele Guvernului, şi la japonezi miroase a rasol economic. TVA-ul creşte în Ţara Soarelui Răsare (sau Apune, depinde din ce parte îţi arunci privirea) de la 5 la 8 la sută. Veţi spune că trei procente sunt ţâşti-bâşti, dar v-aş dori sănătate fix de banii ăştia. Chiar contează.

* Codruţ Sereş, unul dintre nenumăraţii copii politici ai lui Voiculescu, şi-a luat patru ani de pripon cu executare în dosarul Hidroelectrica. Decizia nu e definitivă, dar nici satisfacţia mea n-a atins cele mai exagerate cote. Se mai putea un anişor, ceva...

* Ce vă spuneam ieri, în acest colţ de pagină? Că indivizii cărora le-a fost amputat simţul umorului vor face tot posibilul pentru a se da haioşi de 1 aprilie. De a se pune în pielea călăului-păcălici, a glumeţului care întinde capcane „funny”. Nu m-am predat, deşi nici nu eram pregătit cu vesta anti-caterincă de doi lei. Le-a jucat feste idioţenia proprie, nu s-au ridicat nici la nivelul stupidităţilor de pe bancuri.ro. Şi ei votează.

Citit 786 ori Ultima modificare Marți, 01 Aprilie 2014 15:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.