Vanghelie n-a râs

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dar, vai, cum este posibil ca domnul Dan Voiculescu să fie acuzat de Marian Căpăţînă (apropo, colegul din pagina de sport trebuie să fi avut ceva tremblement-uri de când a reînceput iureşul cu Bercea Mondial) că ar fi plătit cu un milion de euro declanşarea scandalului? Domnul Voiculescu este ditamai profesorul, are lingvişti la spate în fiecare seară. La Antene...

* Se aude că Marian Vanghelie, celebrul primar de sector bucureştean, ar fi pus mâna pe perlele de la Bacalaureat. Le-a buchisit pe toate şi, în mod normal, n-a găsit nimic de râs. Ba chiar a identificat câteva citate nemaipomenite, cum ar fi: „Verbele la imperfect sunt împrumutate de poeţi de la olteni că ei spun cu învăţai, fusei, mâncai. Şi au impresia că sunt mai şmecheri dacă le scriu în textele lor”.

* Despre alte perle nu mai e cazul să facem vorbire, deja nu se mai poate spune că avem de a face cu nişte vorbe spuse din greşeală. Nu neatenţia e cauza, s-a ajuns cu gafa până în ADN-ul Educaţiei româneşti, nene Pricopie şi ceilalţi care aţi păstorit cel mai blestemat minister. Apropo, Abramburico, într-o altă viaţă îţi vei toci coatele pe băncile unei şcoli complementare.

* Nicuşor Constantinescu, preşedintele de negăsit al Consiliului Judeţean Constanţa, nu poate fi transportat în ţară, cu toate că i s-a uscat deja cerneala pe mandatul de arestare. S-o fi îngrăşat omul în Statele Unite, ăsta o fi motivul.

* România a majorat preţul gazelor naturale. Auzind vestea, Vladimir Putin pare să fi reacţionat cam aşa - Eh, gând la gând cu bucurie.

* Rusia interzice importul de bovine şi carne de vită din România, invocând boala vacii nebune. Bine că sunt ei – specialiştii de la Moscova – deştepţi.

* Conform unei reclame online de ultimă oră, Catinca Roman ar fi slăbit 15 kilograme. Oana, să ştii că presa dezinformează.

* Ieri a fost ziua unui mare politician român. Şi gălăţean, mai presus de toate, gălăţean prin adopţie. Nica, proaspăt europarlamentar, a făcut 54 de ani. Atât l-aş întreba la aniversare – a fost bun protocolul la vânzarea Sidex-ului în 2000? Au pus şi ăia un caviar pe masă?

Citit 899 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Iulie 2014 17:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.