Cu prostata la Bac

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Frauda de la bacalaureat e mai tare decât perlele intrinseci. De pildă, un elev din Arad a cerut să iasă de patru ori la toaletă, profesorii supraveghetori intrând în cele din urmă la bănuieli. Destul de târziu, aş adăuga, intolerabil de atrofiate le-au fost simţurile. Bacalaureandul a fost prins cu un pix dotat cu cameră video, dar nu acesta ar fi subiectul. Individul ar fi trebuit trecut printr-un examen medical - poate că-l chinuia prostata.

* Stelian Tănase, până mai ieri un oarecare om de cultură, s-a transformat într-un mic Kim-şi-mai-nu-ştiu-cum. Preşedintele televiziunii naţionale a tăiat accesul la Facebook, deoarece angajaţii instituţiei bugetofage obişnuiau să-şi toace conducerea pe reţeaua de socializare. Dacă lefegiii din Calea Dorobanţilor vor fi prinşi pe site-uri pornografice, Dumnezeu le va fi martor că ei tânjeau după fratele pestriţ al Twitter-ului. 

* Doi britanici, aflaţi într-un mega-circuit pe bicicletă pentru a strânge fonduri în contul bolnavilor de cancer, n-au reuşit să campeze în România din cauza câinilor maidanezi. Normal, mai dă-i naibii de criminali, sigur le-au făcut ei ceva bietelor patrupede, ar zice iubitorii de paranoia, mai ales după ce legea eutanasierii animalelor fără stăpân şi-a dat obştescul sfârşit. Biciclişti ne trebuie nouă, ar adăuga ei, ce, bicicletele au cumva suflet? După umila-mi părere, vehiculul cu două roţi nu face nici măcar măsline pe asfalt...

* Ponta - l-am lăsat la urmă, nu merită prea multă atenţie - se dă de gol în cel mai stupid mod. Premierul afirmă că s-ar bucura dacă ar ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale alături de Călin Popescu-Tăriceanu. Sau Mopescu-Măturiceanu: „Ar fi cea mai elegantă şi cea mai civilizată companie.” Este încă o dovadă - poate cea mai consistentă - a faptului că politicianul român n-are niciun interes de a cultiva inteligenţa electoratului. Ce fel de competiţie ar fi asta, măi Vio, dacă tu te-ai simţi OK în finală alături de propriul iepuraş? Este ca şi cum aş spune că n-am ce risca dacă fac dragoste cu propria parteneră.

Citit 1074 ori Ultima modificare Joi, 03 Iulie 2014 16:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.