Pensionată pe caz de mamă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Părinţii care au lăsat ceva în urmă vor avea ocazia de a se învoi o dată pe an pentru îngrijirea sănătăţii copilului din propria ogradă. Se aude că preşedintele Klaus Iohannis nu ţine morţiş să-şi ia liberul ăla... Cine iubeşte munca nu se dă în vânt după plimbările la farmacie şi la spitalul de pediatrie.

* Găbiţa Vrânceanu-Firea şi Angelina Jolie, dacă buzata ar fi româncă, ar acapara zile libere cu nemiluita pentru bandajarea odraslelor. Prima, căreia primarul de la Voluntari îi zice în mod gratuit Albinuţa (ne batem joc de bâzâitoarele planetei, dacă o alintăm astfel pe senatoarea lui trandafir veştejit), ar trebui să mai treacă pe la maternitate, poate aşa se pensionează definitiv pe caz de mamă eroină.

* Doamna Mihaela Rădulescu, în eventualitatea (precară din punct de vedere economic) în care n-ar fi rămas cu un fiu după despărţirea de Elan Schwartzenberg, ar fi avut nevoie în continuare de Dani Oţil pentru acea zi de nemuncă. Deşi, scriitoarele de la Monaco nu cred că se încadrează...

* Vârfurile formaţiunii politice ALDE, Tăriceanu şi Constantin, s-au grăbit să anunţe decesul colegulului lor de partid Octavian Bot. Omul nu murise, iar ăştia doi îi făceau deja testamentul, aruncau cu ferpare prin intermediul biroului de presă. Familia s-a autosesizat, iar Călin şi Daniel, după celelalte nume ale gagiilor, au încercat să retracteze, dând vina pe presa bihoreană. Eh, colivă să vă dea ziarele din Oradea, cascadorilor! Bietul Bot s-o fi gândit preţ de câteva minute că deja s-a teleportat dincolo şi că viaţa de apoi seamănă leit cu cea trăită până acum - Tăriceanu era tot preşedintele Senatului, la fel de iresponsabil şi aşa mai departe.

* Apa caldă încă n-a ajuns în Galaţi, dar nici nu va mai întârzia multă vreme, anunţă autorităţile locale. Cum ar fi fost dacă, acum un milion de ani, când tot rudimentarul de rând aştepta inventarea focului, s-ar fi anunţat la radio şi televiziune că mai este puţin şi buteliile vor deveni funcţionale? Ne-ar fi bufnit. Râsul.        

Citit 825 ori Ultima modificare Joi, 16 Iulie 2015 16:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.