Bietul pedofil...

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Proful de sport care a fotografiat trei fetiţe într-un vestiar al unei şcoli gimnaziale din Bucureşti a fost aspru sancţionat. I se vor lua nişte bani din leafă, 10 la sută timp de trei luni de zile... Carevasăzică, a fost deposedat fix de suma pe care el ar fi investit-o în acumulatori pentru aparatul de clocit poze. Curat ghinion, bietul pedofil!

* Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că Siria are nevoie de pace şi că negocierile ar putea opri sau nu focul în statul din Orientul Mijlociu. Începe să priceapă şi chiriaşul de la Cotroceni cum stau treburile în politica externă: mâine-poimâine o să ne spună că estul e în antiteză cu vestul şi că durerea de genunchi se naşte din cauza unor probleme la genunchi.

* Cel mai nou lot de parlamentari găsiţi cu virusul conflictului de interese în sânge este reprezentat, printre alţii, de deputatul UDMR de Mureş Kelemen Attila. În paranteză fie spus, şi gălăţeanul Bogdan Ciucă a ieşit cu un rest de incompatibilitate, dar subiectul nu e la fel de zemos ca al etnicului maghiar. Attila a scos pe guşă cea mai penibilă justificare din Univers: "Mi-am angajat soţia la cabinet pentru că mă ducea cu maşina la aeroport, iar altă posibilitate (sic!) de transport nu aveam". Nota 4 la inteligenţă, 10 pentru sinceritate. Îţi iese media, la anul vei prinde iarăşi un mandat, iar noi vom râde pe banii noştri că indivizi precum acest Kelemen se abonează la imunitate.

* În Cluj-Napoca vei putea circula cu autobuzul alături de propriul câine numai dacă-i compostezi şi lui bilet. Altfel, se ştie de zeci de ani (în Galaţi, nu şi în inima Ardealului), există riscul să fie prins de hingheri. Între staţii, de obicei.

* Naţionala de rugby a României, aflată la Cupa Mondială, a fost pusă la pământ de o banală răceală, mai mulţi componenţi ai lotului „Stejarilor”, ditamai găliganii, tratându-se de zor cu ceaiuri şi paracetamol. Tot mai bine e să fii fotbalist - alde Chiricheş, Torje şi Tamaş, dacă ar fi avut probleme de genul acesta, le-ar fi tratat cu un whiskey şi câteva kentane.

Citit 608 ori Ultima modificare Joi, 15 Octombrie 2015 17:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.