Iată ce face subsemnatul când n-are treabă!

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Dacă mai există vreun antenist care-şi pierde timpul cu acest colţ de pagină, îmi doresc să-l fac să plângă. Sau, mă rog, nu-s chiar atât de talentat, încerc doar să-mi forţez limitele, deoarece uneori am impresia că sensibilizez. Precizare. Nu-mi sunt simpatici nici beunuteviştii, darămite româniatevenarii, însă consider că anteniştii sunt cele mai mari victime post-decembriste ale dereticării pe creier.

Îmi torturez propriile interese, admit, aş fi putut mâzgăli despre evenimente banale, despre cele mai recente bilete de vacanţă ale preşedintelui Iohannis, despre prognoza meteo... Dar mi-a sărit în ochi un titlu în presa online - Mircea Badea, reacţie virulentă după ce Kovesi a câştigat procesul cu Antena 3. Uau, îmi zic, altceva mai poate băiatul ăsta? Nu ştiam mare lucru despre meciul televiziunii domnului profesor situat puţin la bulău cu baschetbalista de la DNA. Or fi făcut ăia de la antene ceva, ca să-l parafrazez pe dictatorul Băsescu. Dictatorul, da? Neapărat! Alde Kim Jong-un, cu tac-su şi bunică-su la un loc, seamănă cu familia lărgită a lui Andrei Duban pe lângă marinarul-dictator înlăturat între timp de la putere. Asta crede aparatul de spălat materie cenuşie care se crede presă independentă, Che Guevara şi Scooby Doo.

Am dat click, m-am informat, am parcurs părerea circarului care face emisiune „la măsuţă” etc. La câte acuze nefondate a emis entitatea antena-trei-e-aici, nu mă miră că a pierdut un proces. Evident, dacă ne luăm după Badea, eşecul vine din motive politice, că băsişti, că teroare şi alte drăcovenii pe care un om normal nu le poate debita. Doar dacă are interese meschine.

Și mai e ceva. Mirciulică, altfel un tip ager, cu background, însă propagandist de 24 de karate, vede proştii în cealaltă tabără: „Foarte mulţi au creierul neted şi se uită sedaţi la seriale cu melteni sau la emisiuni cu bucătari, buci sau cântăcioşi.” Da, bă, urmăresc aceste producţii TV, dar nu-s chiar aşa de lipsit de zbârcituri encefalice - serialul ăla ironizează meltenii, nu face apologia lor (nu-l apreciezi pentru că e la Pro TV), Vocea României e tot la concurenţă, bucătarii coc gogoşi mai bune decât ale voastre, iar fesele... Măcar eu nu le pup.        

Citit 906 ori Ultima modificare Duminică, 18 Octombrie 2015 13:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.