Guvernarea, de la izmene la chiloţei

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Dintotdeauna, dar mai ales după răscoala pe tunuri din ’89, s-a spus că trebuie să avem un ministru bun la Sănătate. Cioloş, desemnatul lui Klaus, îl propusese în primă instanţă pe Andrei Baciu, flăcăul de 28 de ani care pozase ca manechin în chiloţei de macho. Pacientele din România pariază că era bun de tot, deci ar fi corespuns nevoilor neamului, însă Dacian l-a retras de pe listă în aceeaşi zi, afirmând că a aflat din presă de trecutul glamour al gagiului. Nu contase nici măcar o secundă că, la 30 de ani neîmpliniţi, era aproape imposibil să stăpânească un portofoliu atât de greu. Nu, l-au tras în jos boxerii ăia albi care au nenorocit o bună parte din populaţia feminină a republicii. Se aude că mai multe femei şi-au sunat medicul de familie chiar duminică seara - ştiţi, d-astea, tensiune mărită, lipsă de calciu, prurit etc. Habar n-am dacă şi ale Bombonel, Botezatu...

* Dragnea, tipul care s-a zbătut să-l trimită la colţ pe Ponta (i-a ieşit mai greu, dar a rezolvat speţa), abia aştepta o servită ca să strâmbe din mustăcioară. S-a luat de gogoşarii lui Baciu, de ca şi cum prin PSD n-ar fi activat niciodată vreun monden; n-aş vrea să-i cer ajutorul lui Google, mă tem că mi-aş umple memoria cu diverse figuri şi apelative. Apropo, Poponeţ, alias Codin Maticiuc, pe unde a navigat? Intrase şi acest dorobanţ în politică. Interesant rămâne doar aspectul că joaca de-a guvernarea se ţine între izmenele lui Gabriel Oprea şi bikinii de baltă ai lui Andrei Baciu.   

* Dar cineva trebuia să fluiere în biserică, n-o să credeţi că toată lumea va vota tehnocraţii (tehnocracii sau tehnocraiul lui Cioloş). ALDE, abrevierea din care fac parte Tăriceanu şi Daniel Constantin (e singurul politician român pe care trebuie să-l pomeneşti şi cu iniţiala tatălui, altfel nimeni nu-l poate repera), anunţă că nu este de acord cu echipa sugerată de Dacian. Nici nu ştiu unde voi dormi la noapte, m-au apucat nişte griji!

* Despre Paris? Statistic vorbind, eşti mult mai în siguranţă la Bârlad. La Huşi coafura rezistă. Tecuci? Aidoma.

Citit 986 ori Ultima modificare Luni, 16 Noiembrie 2015 17:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.