Quatro Stagioni cu executare

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Românii au petrecut excelent Crăciunul şi Revelionul: unii la schi în Austria, Italia sau Bulgaria, alţii au preferat tradiţionalul în Ardeal, Maramureş sau Bucovina şi cei mai mulţi au fost pe DN 1. Aşadar, DN 1 este cea mai vizitată staţiune din România: are şi munte, se laudă şi cu destul şes, nu te plictiseşti acolo, mereu ai senzaţia că DN 1 nu se termină niciodată. Ş-apoi, ce-ţi doreşti altceva de la o vacanţă decât să nu se mai termine?

* Poliţia le recomandă mereu conducătorilor auto de pe DN 1 rute alternative. Cinic, dar adevărat - pleacă, prostule, pe la Rm. Vâlcea, ca să ajungi la Constanţa! Politicienilor care n-au fost în stare să construiască o autostradă spre Valea Prahovei (dar şi-au votat pensii speciale, condamna-i-aş la reîncarnarea în şeptel!), atunci când n-avem de ales şi-i trimitem la origini, nu le recomandăm rutele adiacente.

* Am veşti proaste pentru Piţurcă şi ceilalţi barbugii ai patriei: afară a fost şi va fi ger de crapă pietrele. Cel puţin aşa ne spun fetele de la televizor. Avem, astfel, o mare şansă: dacă tot e ger de crapă babaroasele, poate ne apucăm de şah.

* Că tot le pomeneam pe tipele care-şi arată minijupul la hartă, iată temperaturile poporului: la Cluj sunt minus 7 grade, la Iaşi minus 5, la Bucureşti minus 4 grade, iar la Miami 23 de grade Celsius, domnule Klaus Iohannis!

* Patru cetăţeni din Brăila au mâncat într-o pizzerie şi au dat bir cu fugiţii atunci când le-a venit nota de plată. E una din acele situaţii când filmul bate viaţa. Ăştia patru din Brăila văzuseră Filantropica la Pro TV în seara de Revelion şi au vrut să încerce şi ei şmecheria cu nota de plată insurmontabilă. Pentru fapta lor, cei patru brăileni ar putea primi din partea instanţei Quatro Stagioni cu executare.

* Nişte studenţi canadieni au inventat frigiderul care funcţionează fără curent electric. He, he... Românii le-au luat-o înainte canadienilor: au patentat caloriferele care stau în camerele de apartament fără căldură în ele.

Citit 598 ori Ultima modificare Luni, 04 Ianuarie 2016 16:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.