Prohod cu tort

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ieri a fost ziua lui Nea. 86 a împlinit. Bravo, Nea, iar ai păcălit entitatea, acea entitate! Mulţi s-au întrebat cât va mai dura, însă eu îmi propun doar atât - să dai socoteală pentru acei ani confiscaţi de şleahta lu’ matale. Abia acum îţi pot ura să ai parte de mulţi ani.

* Culmea tupeului. În ziua în care am primit anunţul că Regele Mihai este grav bolnav, acest Nea se pregătea de serbare. De prohodul cu tort.

* Tot el, Nea-şi-mai-cum-îl-cheamă (îmi permit să nu-i folosesc numele, e un colţ de pagină de opinie), a avut tupeul să se declare îngrijorat. Poate de soarta antrenorului suspendat Şumudică, nu de un rege, fie el şi brandul care a împărţit republica în două. Sunt unii care au votat cu Nea de fiecare dată, dar care se dau monarhişti în 2016. Hai, respect, aceştia!

* Cum să-i interzici unui rege să revină în ţara în care a domnit, îţi luaseşi patrie, ţărane? Să nu uităm, acest Nea l-a întors de la aeroport în anii ’90, iar acum este îngrijorat de sănătatea Majestăţii Sale?! Huo, Nea, sta-ţi-ar cronometrul! Te puteai abţine, ar fi fost de bun-simţ, aş fi apreciat gestul.

* Iată textul postat de Nea pe contul de Facebook: "Am aflat cu profundă îngrijorare despre problemele de sănătate ale Maiestăţii Sale, Regele Mihai, care trece prin momente dificile. Îi urez multă sănătate şi puterea de a trece de această cumpănă a vieţii. Prezenţa sa în spaţiul public românesc a fost un exemplu de echilibru şi a contribuit la crearea unui climat de normalitate. Sper să revină cât mai repede cu putinţă la proiectele sale." Mangleală de tip comunist, abureala cu care a condus România îndobitocită de sistemul ceauşist. Care echilibru, bă? Când l-ai obligat tu să facă precum cântarul pe Otopeni?

* În perioada în care Vişinescu a accesat douăzeci de ani, Bivolaru este agăţat în Franţa şi ar putea ajunge în România (tot ca să intre undeva), iar Nea suflă. În artificii. E absurd, însă doar ne putem minuna. Poate va fi redeschis dosarul...        

Citit 513 ori Ultima modificare Joi, 03 Martie 2016 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.