Bolnavi de frumuseţe servită

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Avem prea multe probleme ca să ne pese de Trăistariu. De faptul că lui Mihăiţă îi pare rău că nu va reprezenta melomanii din România la Eurovision 2016, în Suedia. Au câştigat nişte rockeri, deşi în stradă au ieşit şi destui manelişti. Dacă asta-i moda, cu plăcere. Guvernul ar trebui să nu-şi facă griji: la cât de tehnocraţi sunt ăia dinăuntru, nu vom câştiga, deci nu vom organiza nimic nici în 2017.

* Intrarea la un liceu timişorean se face în funcţie de rădăcini: dacă părinţii sau bunicii au fost absolvenţii şcolii, ai şanse de a fi acceptat. Mă întreb ce mi s-ar întâmpla în eventualitatea în care mi-aş aduce aminte că tata a fost paznic p-acolo...

* Românii şi româncele cheltuiesc pe cosmetice, în medie, 40 de euro pe an, jumătate faţă de nivelul altor ţări din zonă. Noi mizăm pe frumuseţea servită direct de Mama Natură sau ne ducem direct la salonul de chirurgie cosmetică. Mă rog, în zonele defavorizate ale patriei se lucrează fără anestezie. Trec vânătăile după două-trei săptămâni, în funcţie de organismul fiecăruia. Fiecăreia, mai exact.

* Liberalii propun înfiinţarea Jandarmeriei Rurale care să-i ajute pe poliţiştii din sate şi din oraşele mici. În primul rând, pe cine fac ăştia jandarmi, nene?

* Jandarmeria Rurală este ca Poliţia Locală, cel puţin aşa crede subsemnatul, adică o instituţie formată din oameni prietenoşi cu indivizii greu de convins că legea trebuie respectată şi de agenţi din cale-afară de severi la interacţiunea cu amărăştenii. Suntem prea derbedei ca să ne permitem aşa ceva.

* Marian Vanghelie afirmă că este curtat de patru-cinci partide, aşadar vremea fostului primar de sector n-a apus încă. Habar n-am de când DNA-ul şi-a tras divizie politică, dar nu-l pot contrazice pe Marean.

* China a decis interzicerea imaginilor cu fandosiţi în amor la televizor. Adică, Bote, doar bănuit de aşa ceva, Bombo şi alţii ca dumnealor nu vor putea fi niciodată mediatizaţi la Beijing. Uitasem de Elton John... Păcat, cultura are de pierdut.

Citit 622 ori Ultima modificare Luni, 07 Martie 2016 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.