Nici măcar nu e scor egal

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* În ciuda entuziasmului general venit din natură, lecturând emoţiile artiştilor care şi-au vânturat ieri ţoalele prin Parlament, pot trage următoarea concluzie: strada este încă foarte departe de victorie. Departe rău. Ca să câştigi meciul, la un moment dat trebuie să egalezi, or, după umila-mi opinie, abia au fost înşirate două-trei ocazii de poartă. Cu toate că, vorba jurnalistului Cristian Tudor Popescu, numai grija asta n-o avea românul de rând, sugrumat de rate, facturi şi alte cheltuieli - să iasă la marginea bordurii la minus şase-şapte grade, în loc să rămână acasă, în confortul propriei intimităţi, şi eventual să rişte vreun baston pe şale sau o petardă în ochi. Urâte vremuri trebuie să mai traverseze această ţară...

* Fata de la Interne, după ce mi-am făcut o importantă colecţie de băieţi cărora li se îneacă motorul când au de parcurs o compunere de clasa a a III-a, nu prea ştie să socotească. Ar fi ieşit doar vreo 25.000 de golani în Piaţa Victoriei din Capitală, dacă e să ţinem cont de spusele fostei secretare de şcoală gimnazială.

* O anumită Nedelcu, ajunsă conjunctural pe postul de consilier judeţean la Constanţa (a fost pe listă, n-a fost votată pentru c-o cheamă Nedelcu, iar de aici să înţelegem cât de competentă e), a postat pe Facebook că protestatarii nu sunt decât nişte putori care nu contribuie cu nimic la bugetul de stat. Atât îi doresc numitei Nedelcu - să apuce să trudească în mediul privat şi să trăiască până în pancreas frustrarea de a fi în câmp de dimineaţa până seara, în timp ce consilier, primar, premier sau parlamentar îi este o slugă de partid, cvasi-alfabetizată şi fără cei şapte ani de acasă.

* Ieri, după câteva zile de absenţă, a reapărut pe micul ecran cuplul perfect Dragnea - Grindeanu. Mă întreabă cineva dacă Don Livio s-a folosit de violenţele de miercuri seară, din faţa Palatului Victoria. He, he, răspunsul ar fi previzibil, enervant de banal. Altă întrebare, vorba ursuleţului de pluş uns ministru la Justiţie, piesă care mai devreme sau mai târziu va părăsi puzzle-ul întâiului purtător de mustaţă al republicii.        

Citit 570 ori Ultima modificare Joi, 02 Februarie 2017 17:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.