OUG, viaţa mea!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* De orice îl putem suspecta pe Liviu Dragnea, dar nu şi că i-ar lipsi puterea de convingere. A zis omul că-i va propune premierului abrogarea? Habar n-am ce a făcut, a stat în cap, i-a promis 70 şi ceva de virgine lui Grindeanu sau iglu pe Marte - ideea este că Sorin a ieşit la tribună şi a vorbit limba străzii.

* Ca să-l îmbuneze pe Grindişor, Livache pare să-i fi băgat o manea corespunzătoare sau o sârbească din zona Banatului, doar n-am uitat că numărul 1 de la Palatul Victoria este timişorean. OUG, viaţa mea, iată şlagărul care l-a dat pe spate pe tipul care se consideră fruncea. Să curgă banii petru salarii şi pensii, măăă!

* Abia acum putem spune că scorul este 1-1. Rămâne de văzut şi când va fi publicată în Monitorul Oficial ordonanţa de abrogare... Vorba aia, angajaţii publicaţiei statului român sunt atinşi de surmenaj după acea noapte în care au tras ca nişte fanatici ca să vadă lumina zilei celebra OUG 13.

* Zilele trecute, pe Facebook, doamna deputat de Galaţi Lucreţia Roşca opina că „s-au dat bani pentru a se ieşi în stradă, dacă nu de la Bucureşti, sigur de la Galaţi”. Îi transmit numai atât doamnei deputat (sau senator, îmi scapă demnitatea domniei sale, căci nu ştiu să se fi remarcat în vreun fel de când munceşte la Palatul Parlamentului), să-mi explice unde să merg pentru a ridica acel caşcaval. Păi, da, doamnă, m-a sunat Nea Gică Soros ca să ies pe bulevard, dar n-a menţionat nimic despre gologani.

* Apropo, Georgică, tată, nu ştiu dacă am mai pus problema în această rubrică, dar ai devenit un soi de Pandurii Tg. Jiu al miliardarilor. Adică, te paşte falimentul din toate poziţiile. Vezi că a ieşit şi frate-miu, în Spania. I-am zis eu că l-ai trecut pe caiet. Nu fi cărpănos!

* Fata de la Muncă, la coana Olguţa mă refer, a ameninţat sâmbătă că va ieşi în stradă. Ptiu, ce deserviciu şi-a adus, mai ales că şi Drumul de Centură este considerat stradă. I-aş recomanda să mai aştepte puţin, să-mi iasă şi mie atestatul pentru camion.        

Citit 531 ori Ultima modificare Duminică, 05 Februarie 2017 16:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.