Date cu var de Vardar

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Conform statisticilor, România este cea mai săracă țară din Uniunea Europeană, dar această notă proastă n-o împiedică să stea bine la obezitate (prinde cupele continentale), pentru ca restul de mâncare să ajungă la gunoi. Comentarii:

1. Nu e vina omului de rând că peștele prins de căpetenia Dragnea nu ajunge și pe masa lui. Specialiștii ar trebui să ne anunțe dacă au găsit icre negre la container...

2. Electoratul lui Livache nu poate fi acuzat că refuză hrana. Și-o atrage pe lumea ailaltă, dar nu despre pomeni aș vrea să vă povestesc astăzi.

3. Rubensieni, rubensieni, dar mai toți mai-marii neamului se află în relații cordiale cu cântarul. Iohannis pune piciorul cu mai mult simț de răspundere, însă e și foarte înalt, Grindeanu e fit, Dragnea la fel, iar excepția de la regulă se numește Tăriceanu. Pufos, cu aripioare și sâni, ar trebui ascuns ca să nu ne mai arate ăștia cu degetul. Se va ocupa Don Mustață la momentul potrivit.

* Ieri a fost Ziua Mondială a Râsului. Șerban Nicolae a ținut s-o serbeze ceva mai devreme, dar s-au prins fraierii care ies în stradă în loc să rămână acasă, la telenovelele turcești.

* Apropo de râs. Ne trebuie terapie serioasă după mandatele lui Nea Nelu. Oare când o să ne treacă definitiv?

* Echipa de handbal CSM București a fost dată cu var de Vardar Skopje. Măcar în prima repriză a semifinalei de Liga Campionilor jucată la Budapesta... Iar cum poporul mioritic așteaptă mereu o explicație extraterestră, președintele clubului susținut de Primăria Găbiței a afirmat după eveniment că jucătoarele sale au acuzat stări ciudate, suspectând că li s-a pus o substanță necunoscută în apă sau mâncare. Altfel nu puteau fi oprite ale noastre, numai cu otravă se putea interveni, ptiu, ptiu! Dragneo, când ai ajuns șef și peste CSM București, boss? E prea mult pentru noi.

* Franța și-a ales ieri președintele. Parisul ăla Mic e puțin deranjat la logo, deci nu se știe unde a pus ștampila.

* Un polițist teleormănean este anchetat deoarece a filmat un gândac care se plimba pe biroul său. Gândac, nu vierme!

Citit 664 ori Ultima modificare Duminică, 07 Mai 2017 19:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.