Carcalac în city break

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Consider că am expediat fără milă informaţia conform căreia un poliţist din Teleorman este anchetat disciplinar deoarece a filmat un gândac care făcea turism, deci city break pe biroul său. Madama de la Ministerul de Interne a afirmat că marea bubă este existenţa acelei insecte în bârlogul organului, bla-bla. A, şi să nu omit un aspect fundamental - bietul purtător de uniformă este luat la rost deoarece ar fi trebuit să ceară acordul superiorilor pentru a încadra carcalacul la 16:9 sau 4:3, HD sau 4K (hai că le nimeresc şi p-astea!). Iată de ce nu vom putea găsi niciodată această informaţie în altă ţară:

1. Aşa cum scriam ieri, cazul fiind localizat în Teleorman, în locul gândacului ar fi trebuit să mişte un vierme. Ce-mi plac glumele mele politice!

2. Nu, vă rog să nu insistaţi, dar nu era vorba despre Livache, chiar era o insectă acolo, bre.

3. Vasluiul poate răsufla uşurat, sunt semne clare de foamete în judeţul lui Dragnea. Mai clare decât în Moldova profundă. Altfel nu înţeleg tupeul coleopterului de a se plimba nestingherit printr-o instituţie în care există pistoale şi cătuşe.

4. Insecta are dreptul la intimitate, aşadar mă aştept să-şi angajeze iute un avocat. Dacă nu cumva a câştigat unul din oficiu. La doamna Carmen Dan mă refer.

5. Poliţistul strâns de părţile moi merită o distincţie deoarece e limpede că nu mai are de lucru. Altfel, n-ar fi avut timp ca să observe intrusul printre documentele sale...

* Emmanuel Macron este noul preşedinte al Franţei, tânărul însurat cu fosta-i profesoară de liceu învingând-o la scor pe fiica lui Le Pen. Data viitoare, la prezidenţialele din România, mi-aş dori ca şi doamna Sexy Israela să aibă o şansă de a ajunge Prima Doamnă.

* Veste proastă pentru fanii zootehniei din România - numărul oilor din ţara noastră se va înjumătăţi. Motivele chiar nu contează. Informaţia este însă excelentă pentru Federaţia Rusă.

* Se zice că un ţăran din judeţul Galaţi culege anual bombe de aviaţie. În primul rând, pe cine faceţi voi bombă de aviaţie, boss?

Citit 1587 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.