A fost sau n-a fost petrecere la Gârboavele?

A fost sau n-a fost petrecere la Gârboavele?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri, supărat, prefectul judeţului Galaţi, Cosmin Păun, i-a nominalizat pe consilierii locali Roman Apostol Picu şi Ilie Zanfir printre cei care petrec la Gârboavele.

Din câte am reuşit să aflăm vineri, nu era vorba de o petrecere între consilieri, ci de balul anual al Salonului Literar „Axis Libri”, organizat de conducerea Bibliotecii Judeţene „V.A.Urechia”, acţiune ce trebuia să se desfăşoare la complexul Pibunni de la Gârboavele.

Consilierul local Roman Apostol Picu ne-a spus, duminică, faptul că „eu nu am fost la nicio petrecere la Gârboavele”, infirmând cele spuse de prefect.

Un alt cititor ne-a scris pe internet că „balul a fost pentru salariaţii bibliotecii şi copiii lor şi din cauza drumurilor blocate nu s-a mai ţinut la Gârboavele pentru că nu s-a putut ieşi din oraş”.

Un alt cititor ne-a transmis că balul, programat iniţial a se ţine la Gârboavele, a avut loc, dar în oraş, la Hotel Alex.

Am încercat să-l contactăm şi pe consilierul local Ilie Zanfir, director al Bibliotecii „V.A.Urechia”, care ar fi putut să ne lămurească pe deplin dacă afirmaţiile prefectului au fost sau nu adevărate. Din păcate însă, nu am reuşit să luăm legătura telefonic cu Ilie Zanfir.

Citit 1096 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.