Ce părere au gălăţenii despre numeroasele străzi neasfaltate din Galaţi

Ce părere au gălăţenii despre numeroasele străzi neasfaltate din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În municipiul Galaţi sunt încă multe străzi care nu sunt asfaltate. Consideraţi că sunt şanse ca actuala administraţie să facă ceva în acest sens?

Zoica Fotache, 55 de ani: „Străzile arată deplorabil. Am avut şi am mare încredere în domnul primar. Deocamdată văd că demolează gheretele care aveau un aspect urât, chiar dacă acest lucru e cu dus-întors, având în vedere că oamenii au rămas fără locuri de muncă. Aş vrea să le asigure locuri de muncă celor tineri. Am o părere foarte bună despre domnul primar şi sper că se va mişca în continuare şi că va încerca să le asigure cetăţenilor condiţii de secolul XXI.”

Costică Voicu, director Parcul Industrial: „Nu pot veni toate deodată. Eu zic că mare parte din ele s-au făcut. A fost partea asta de canalizare, urmează şi celelalte. Un pic de răbdare”.

Doamna Balaban, 60 de ani: „Adevărul este că s-a muncit mult, dar şi oamenii sunt răi, îşi parchează maşinile numai pe borduri. Aruncă gunoaie pe stradă. Eu sper să facă, pentru că este un om de treabă. Sper să avansăm, şi aşa suntem în urmă faţă de alţii. Eu zic că a realizat bine parcurile. O să fie, dar mai durează puţin”.

Petrică Ţovârnac, fost ofiţer de miliţie, 84 de ani: „Nu cred că va asfalta prea multe şi prea curând. În zona Poştei din Centru, îţi rupi gâtul pe trotuar. Unele străzi din Galaţi nu că nu au asfalt, dar nu au nici măcar pietriş. Mă uit în Vadul Ungurului, mă uit spre cimitir. Ţi-e scârbă să mergi prin oraş, prin Bădălan, unde au rămas două case şi o biserică. Poate nu sunt nici bani, dar nici gospodarul nu-i gospodar. Eu zic că ori nu are bani, ori nu se pricepe. Probabil sunt mulţumiţi cu salariile pe care le au şi nu îi mai interesează”.

Citit 1212 ori Ultima modificare Duminică, 01 Decembrie 2013 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.