NEMULŢUMIRI în bloc: Comisia de Dialog Social, amânată din cauza lipsei primarului

NEMULŢUMIRI în bloc: Comisia de Dialog Social, amânată din cauza lipsei primarului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Absenţa oricărui reprezentant al Primăriei, şi în special a primarului Marius Stan, a stârnit nemulţumiri, ieri, la întâlnirea Comisiei de Dialog Social, din cadrul Prefecturii, motiv pentru care şedinţa a fost amânată pe săptămâna viitoare.

În cadrul Comisiei de Dialog Social, programată ieri, la ora 10,00, Apă-Canal trebuia să prezinte informaţii cu privire la aplicarea tarifelor unice la serviciile de apă şi canalizare, începând cu data 1 iulie, în toate localităţile din judeţ unde operează societatea, iar Apaterm avea de adus lămuriri în privinţa acţiunilor realizate şi programate pentru furnizarea agentului termic în iarna 2014-2015. La şedinţă, ambele societăţi au fost reprezentate, dar membrii Comisiei au refuzat să asculte informările în lipsa reprezentanţilor Primăriei.

„Reprezentanţii Primăriei, cei care au autoritate, nu sunt în sală şi atunci purtăm doar discuţii. Fără Primărie nu se poate face analiză pe Apă Canal şi termoficare”, a intervenit şeful IMM-urilor, Marian Filimon, cel care a şi propus amânarea şedinţei.

Acesta a fost susţinut şi de şeful Cartel Alfa, Romică Gârneaţă, care a spus că nu mai este mult până intrăm din nou în iarnă şi Primăria ar trebui să răspundă dacă mergem pe acelaşi sistem de termoficare sau nu.

Totodată, trebuie să amintim că Primăria a avut rareori un reprezentant în cadrul Comisiei de Dialog Social.

Scuza Primăriei pentru absenţă

Potrivit Biroului de presă al Primăriei, primarul a direcţionat invitaţia către conducerile societăţilor Apă Canal şi Apaterm, deoarece pe ordinea de zi a reuniunii de lucru se aflau probleme legate de activitatea celor două societăţi edilitare şi ele ar fi putut răspunde cel mai bine în privinţa detaliilor tehnice. În schimb, Primăria a promis ca la viitoare şedinţă să vină şi un delegat al Primăriei. „În cazul în care membrii CDS nu găsesc rezolvare problemelor ridicate în privinţa activităţii Apă Canal şi Apaterm, la următoarea şedinţă de lucru a comisiei va fi delegat să participe domnul viceprimar Florin Popa, care face parte şi din Consiliul Local, for care este unic acţionar la ambele societăţi edilitare”, se arată în informarea Biroului de Presă al Primăriei.

CITEŞTE ŞI APATERM: "Convenţiile individuale elimină FACTURILE nejustificat de mari"

Citit 1286 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Mai 2014 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.