Taberele şcolare au mai puţini muşterii

Taberele şcolare au mai puţini muşterii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Familiile elevilor gălăţeni îşi reduc cheltuielile tăind şi din banii de vacanţă ai copiilor. Faţă de anul trecut, în această vară, mai puţine familii au ales să îşi trimită copilul într-o tabără şcolară.

Deşi preţurile la cazare au rămas neschimbate comparativ cu 2009, doar 1.200 de elevi, cu 400 mai puţin faţă de anul trecut, vor petrece un sejur într-un centru de agrement din ţară.

„Sunt simţitor mai puţine solicitări comparativ cu 2009. Majoritatea elevilor şi profesorilor gălăţeni au ales o tabără la munte sau la mare, preţurile la cazare cu pensiune completă variind între 54 şi 62 de lei, în funcţie de existenţa asigurării de accidente”, am aflat de la instructorul de turism Aurelia Amorţilă de la Direcţia Judeţeană pentru Tineret Galaţi.

Smaranda Enică, o profesoară de geografie din Galaţi, care ne-a spus că nu rata organizarea unei tabere în vacanţa de vară, declară că, după ce s-a interesat de oferte, s-a trezit fără clienţi, cel mai probabil din cauză că părinţii nu îşi mai pot rupe din portofel cei 400 de lei, cât ar costa un sejur pentru o persoană.

Citit 643 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.