Magazinele de vise, din nou în atenţie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri, în urma şedinţei colegiului prefectural, la nivelul judeţului Galaţi s-a înfiinţat un comitet de lucru care va avea misiunea de a întocmi o strategie locală pentru prevenirea şi combaterea fenomenului de vânzare şi consum de substanţe etnobotanice.

Potrivit declaraţiilor prefectului judeţului Galaţi, Cosmin Păun, se pare că un astfel de comitet nu s-a mai înfiinţat, până acum, în ţară. „Am decis înfiinţarea acestui comitet deoarece, potrivit informaţiilor pe care le avem, Galaţiul a devenit prima entitate din ţară în ceea ce priveşte numărul de puncte de lucru de vânzare a produselor etnobotanice”.

„Sunt în număr de 17, iar fenomenul a luat amploare şi în mediul rural – sunt magazine la Lieşti, Tudor Vladimirescu, Iveşti, Tg. Bujor şi Tecuci”, a explicat prefectul Cosmin Păun.

Comitetul va fi compus din reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Direcţiei de Sănătate Publică, Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor, Direcţiei Sanitar Veterinare, Gărzii Financiare, Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale, iar coordonatorul comitetului a fost numit Vasile Pârlog, şef serviciu în cadrul Prefecturii Galaţi.

Citit 968 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.