Se întâmplă lângă fostul „Club Traian”: „Balta a înverzit, aşteptăm broaştele!”
Foto: Foto: Paul Buţa

Se întâmplă lângă fostul „Club Traian”: „Balta a înverzit, aşteptăm broaştele!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cum puteţi sesiza Apă Canal privind avarii sau alte situaţii care necesită intervenţia echipelor societăţii


De aproape o lună, locuitorii de pe strada Nicolae Alexandrescu, din zona fostului Club Traian, au parte de o „privelişte” dezolantă: în incinta spaţiului aparţinând Ecosal, unde se află containerele de gunoi, s-a creat o baltă urât mirositoare, care creşte după fiecare ploaie, canalizarea din zonă fiind înfundată. Paul Buţa (locatar al blocului B4) ne-a trimis pe adresa redacţiei o sesizare în care specifică, hâtru: „Balta a înverzit, aşteptăm broaştele!”.

„Am încercat să-i atenţionez pe lucrătorii de la Ecosal, rugându-i să dea cu mătura şi să cureţe balta aceea care duhneşte atât de urât, însă mi-au replicat că nu e treaba lor, că ţine de Apă Canal. La insistenţele mele, un lucrător a aruncat cu nişte clor şi a plecat”, povesteşte cititorul nostru, specificând, totodată, faptul că distanţa de la pubelele de gunoi (şi, implicit, de la… baltă) până la uşa blocului este mai mică de zece metri, astfel încât e greu pentru locatarii blocului să ţină geamul deschis…

L-am contactat telefonic pe directorul tehnic de producţie de la Apă Canal, domnul Niţă Podaru, care ne-a declarat că nu au primit niciun fel de sesizare cu privire la problema semnalată de cititorul nostru: „Toţi cetăţenii care au de făcut o reclamaţie sau de sesizat vreo problemă care ţine de Apă Canal pot suna la dispecerat, la numerele de telefon 0236.463294 sau 0236.473380/ int.133, unde le va răspunde cineva 24 de ore din 24. În fiecare dimineaţă, la şedinţele operative luăm în discuţie aceste sesizări. Când sunt situaţii de urgenţă, trimitem imediat echipele noastre pe teren”.

Acum, sesizarea fiind astfel făcută, sperăm că balta verde de lângă Club Traian va deveni în curând doar o amintire, iar pe viitor e bine să vă notaţi cele două numere de telefon, nu se ştie când veţi avea nevoie de ele.

Citit 3051 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Iunie 2013 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.