În sezonul cald se poartă rochiile maxi

În sezonul cald se poartă rochiile maxi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rochiile maxi reprezintă piesa vestimentară de bază în acest sezon călduros. Versatile şi practice, rochiile care ating pământul sunt o adevărată declaraţie de stil. În funcţie de imprimeu şi material, rochia maxi îţi poate rezolva cu uşurinţă orice dilemă legată de alegerea vestimentară ideală.

Rochia maxi vaporoasă a rămas în topul preferinţelor pasionatelor de fashion, fiind potrivită oricărei ocazii. Modalităţile de a purta o astfel de rochie sunt multiple. O rochie cu imprimeu floral sau exotic poate fi purtată pe timp de zi cu o pereche de sandale cu talpa ortopedică şi o geantă supradimensionată, într-o culoare vibrantă.

În cazul în care vrei să porţi o rochie maxi la birou, caută un model care iese cât mai puţin în evidenţă. Optează pentru o rochie fără imprimeu, însă într-o culoare puternică, pe care să o domoleşti cu un sacou nude, cambrat şi cu o geantă office.

Trendul dungilor a reuşit să revoluţioneze lumea modei, regăsindu-se şi pe rochiile maxi. Motivul navy dat de acest imprimeu face ca o rochie cu dungi să fie alegerea ideală pentru vacanţă. Evită dungile orizontale în cazul în care ai o siluetă plinuţă sau şolduri late, întrucât acestea îţi vor evidenţia şi mai mult defectele.

Alege întotdeauna rochii maxi care ating pământul, deoarece îţi vor oferi o ţinută elegantă. Vei părea mai înaltă, iar silueta ta va fi alungită vizibil. Cele care se termină la nivelul gleznelor nu aduc niciun avantaj corpului tău.

Citit 1813 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2013 15:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.